Anyukám ezt tette, mit reagáljak?
20 éves vagyok. A szüleim elváltak, apukámnak született egy másik gyereke, amit anyukámnak nem mondott el, de nekem küldött képeket és írt facebookon.
Anyukám pedig belépett a leveleimbe és mindent végigolvasgatott az engedélyem nélkül.
Sajnálom őt és megértem, hogy miért tette, de fel vagyok háborodva.
Anyád beteg...Nyilván nem véletlen, hogy apád nem kommunikál már vele, miért is tenné? Felnőtt vagy, közös témájuk max te lennél, de miért is kellene apádnak beszámolnia a magánéletéről?
Az meg hogy kéri a jelszavadat...Egy felnőtt nőtől? Mégis milyen alapon ne lehetne neked magánügyed, vagy csak egyáltalán: mi ez az irányításmánia? Anyád tökélete példája annak az anyatípusnak, akire pár év, és a kutya sem fogja rányitni az ajtót, mert ezt a mélységű "belemászik a privát szférába" típust nem bírja elviselni senki.
#24 Miért is ne titkolhatna dolgokat az anyja elől egy FELNŐTT ember?
Vagy te felnőttként is MINDENRŐL beszámolsz anyádnak, amit a barátaiddal beszélgettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!