Anyukam miert mond nekem szandekosan olyan dolgokat, amivel bogarat ultet a fulembe, es fusztralja a kapcsolatomat?
Nem tudhatja anyukád, hogy mit hoz a jövő, de az is lehet,hogy igaza lesz. Ezt majd megtapasztalod a saját bőrödön, remélhetőleg, nem fizetsz kemény árat érte. A lényeg, hogy te fogod úgyis megtapasztalni, nem anyukád. A tanulmányaidat tényleg ne hagyd abba, arra nem lehet alapozni, hogy majd ő eltart téged. Ebben igazad is van, és tarts is ki az elveid mellett.
Ezek alapján még nem biztos, hogy nagy benne a birtoklási vágy. Engem is szorított már meg véletlenül a barátom, de szóltam neki.
Most lehet,hogy örül, hogy pilóta lesz, mert a pilóta sokat keres.. lehet csak ezért mondta, hogy neked nem kell dolgoznod. Azért a pilóták és családjaik élete sem fenékig tejfel. Az viszont nem szép, hogy nem tartja fontosnak, hogy tanulj. Igenis fontos, jó lenne, ha belátná ő is.
Mindenesetre nem ártana a barátoddal néhány dolgot komolyan tisztázni, megfigyelni a reakcióit az általad közölt dolgokra.
Én nem bírom, ha megszabják mit csináljak. Ésszerű keretek között lehetnek elvárások, kérni is lehet, de a hangsúly az ésszerűségen van.
Durvan csinalja, ha hagyom, tenyleg meglatszik, lila foltos leszek...De igazabol mindig csak egy szavamba kerul es abbahagyja. En nem terveztem igy hogy majd o fog eltartani, mert addig akarmi tortenhet, csak most akarom magam jol erezni vele.
Amugymeg ti ra szoktatok anyatokra szolni ha ilyen? Idaig ugx ereztem tiszteletlenseg leloni ha epp a nagymiset tartja nekem, egyszer fordult elo annal a resznel amikor a pilota-tengeresz parhuzamot ecsetelgette. Erre besertodott es kozolte hogy o csak jot akar nekem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!