Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam miert mond nekem...

Anyukam miert mond nekem szandekosan olyan dolgokat, amivel bogarat ultet a fulembe, es fusztralja a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Van egy lassan egy eves kapcsolatom, es a baratom pilotanak keszul. Anyukam szerintem nem kedveli, mert olyan tipus aki nagyon birtokolni akar engem, es neha olyanokat mond hogy "el szeretne majd tartani" meg valoban ezzel kapcsolatban nem tartja a tanulmanyaimat ugymond fontosnak, mert o emugyis milliokat fog keresni. DE en ugy erzem hogy ez engem tovabbra sem tor meg a tanulasban, es latom a hibait, tudok racionalisan gondolkodni. Edesanyam megis napi szinten olyanokat mond, hogy a pilotak hasonlitanak a tengereszekre - akiknek minden kikotoben van feleseguk(es hogy minden stuardessel meg fog csalni). Nem tudom szandekosan ezt a temat hozza e fel de nekem a megcsalas nagyon fajdalmas, igy is hajlamosnak erzem magam arra hogy ezen kattogjak... Az hogy huseges legyen es csak engem szeressen egy ilyen gorcsos dolog szamomra, es most vegre megtalaltam azt AKI tenyleg ilyen, es o bogarat ultet a fulembe. Meg a kapcsolatunk elejen voltak ilyen kicsit furcsa dolgai hogy annyira erosen magahoz szorit hogy vegigropogott a gerincem a popsim meg a cicim markolaszta es az erzekeny boromon meglatszott. Anyukam szerint ez nala fetis amit most elnyom es mason fog kielni ha en raszolok. Ezzel azt erte el hogy onkentelenul is hagytam hogy csinalja megint, es kesobb dobbentem ra hogy mit is engedek... Anyukam miert csinalja velem ezt, miert hasznalja ki a helyzetet, el vissza azzal hogy mindig meghallgatom es oszinten merlegelem a tanacsait? 18L21F

2015. aug. 3. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem osztod ki a francba anyád, hogy a hülyeségeit tartsa meg magának?
2015. aug. 3. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom édesanyja azt mondta neki, hogy a "külföldi céges csapatépítő tréningeken állandóan csak a szex megy". Amikor ezt elmondta nekem, sírva röhögtem.
2015. aug. 3. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta, hogy a barátomnak biztos, hogy mellettem titokban felesége van meg gyereke.
2015. aug. 3. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem tudhatja anyukád, hogy mit hoz a jövő, de az is lehet,hogy igaza lesz. Ezt majd megtapasztalod a saját bőrödön, remélhetőleg, nem fizetsz kemény árat érte. A lényeg, hogy te fogod úgyis megtapasztalni, nem anyukád. A tanulmányaidat tényleg ne hagyd abba, arra nem lehet alapozni, hogy majd ő eltart téged. Ebben igazad is van, és tarts is ki az elveid mellett.

Ezek alapján még nem biztos, hogy nagy benne a birtoklási vágy. Engem is szorított már meg véletlenül a barátom, de szóltam neki.

Most lehet,hogy örül, hogy pilóta lesz, mert a pilóta sokat keres.. lehet csak ezért mondta, hogy neked nem kell dolgoznod. Azért a pilóták és családjaik élete sem fenékig tejfel. Az viszont nem szép, hogy nem tartja fontosnak, hogy tanulj. Igenis fontos, jó lenne, ha belátná ő is.

Mindenesetre nem ártana a barátoddal néhány dolgot komolyan tisztázni, megfigyelni a reakcióit az általad közölt dolgokra.

Én nem bírom, ha megszabják mit csináljak. Ésszerű keretek között lehetnek elvárások, kérni is lehet, de a hangsúly az ésszerűségen van.

2015. aug. 3. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha birtokolni akar a pasi, most lépj le! Mert 40 évesen, 3 gyerekkel, eltartott háztartásbeliként esélytelen lesz...
2015. aug. 3. 23:52
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Olyan furcsa dolgai voltak, hogy a popsidat markolászta? Hát ez a csávó tényleg gyanús, legyél óvatos vele...
2015. aug. 4. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:
tanulj, ne alapozz arra, hogy eltart, mert addigra lehet együtt se lesztek. én úgy gondolom, hogy egy x órás repulout utan a pilota alszik/pihen, nem csajozni megy. de ennyi erovel bármelyik munkas megcsalhat. hülyeség a feltetelezes es értelmetlen is
2015. aug. 4. 06:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Durvan csinalja, ha hagyom, tenyleg meglatszik, lila foltos leszek...De igazabol mindig csak egy szavamba kerul es abbahagyja. En nem terveztem igy hogy majd o fog eltartani, mert addig akarmi tortenhet, csak most akarom magam jol erezni vele.

Amugymeg ti ra szoktatok anyatokra szolni ha ilyen? Idaig ugx ereztem tiszteletlenseg leloni ha epp a nagymiset tartja nekem, egyszer fordult elo annal a resznel amikor a pilota-tengeresz parhuzamot ecsetelgette. Erre besertodott es kozolte hogy o csak jot akar nekem 😂

2015. aug. 4. 09:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én anyum is mondott anno hasonlókat, hogy ennek a pasinak csak a szexre kellek, tuti megcsal, a munkája mindig fontosabb lesz..stb.. Egyszer besokaltam és megmondtam neki,hogy : "anya, az az igazság, hogy inkább csalódok egyszer egy nagyot és tanulok belőle, ha igazad lesz, mint, hogy most folyamatosan aggódva, szomorúan éljek, hogy mi van, ha.. mert ah folyamatosan azon rágódom, amiket mondasz,akkor sosem leszek boldog.."
2015. aug. 4. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyukádnak lehet valami tapasztalata... Ez tényleg annyak a típusnak tűnik. Barátnőm férje ilyen, egy katasztrófa a házasságuk így 12 év után. Pasi csak uralja, ő csak alkalmazkodik, bele is csúszott egy pszichiátriai betegségbe, amiben nem kis szerepe van a zsarnok férjének. Kimászni egy rossz házasságból, amikor gyerekek vannak, ő meg nem dolgozott csak 1-2 évet huszonévesen, mert azóta otthon van a "babaház"-ban, nincs munkatapasztalata, hát...
2015. aug. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!