Hogy mondjam el a szüleimnek az első kapcsolatomat?
Sziasztok! :) Talán avval kezdeném, hogy igen, tudom, sok ilyen kérdés van, higgyétek el, mindegyiket elolvastam, nem is egyszer.
16 éves lány vagyok, 1 hónapja van barátom, akivel nagyon jól megvagyunk (mellékesen, teljesen normális fiú), viszont a szüleim nem tudnak róla. Be kell vallanom, félek anyum elé állni és csak simán közölni vele, minden minden velem egykorú.. Sajnos a szüleim elég maradi felfogásúak, ezért a szerelem és minden ehhez kapcsolódó téma szinte tabu a családban. Úgy érzem, most már ez egy komoly kapcsolatnak számít, ezért tényeg itt lenne az ideje, viszont azt sem tudom, hogy fogjak hozzá.. Kérlek, segítsetek és köszönöm a megértéseket!:)
Anyu, apu! Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem. Elkezdett nekem udvarolni, szeretném, ha megismernétek őt. Elhívhatom szombaton ebédre?
(Fiúra tessék inget húzni, és egy icipici csokrot hozzon anyukádnak.)
Köszönöm a válaszokat! :D
És azért, mert arra igencsak kíváncsiak, hogy kivel/mikor/hová/meddig/miért megyek.. És ilyen dologban egyébként sem szeretnék hazudni/titkolózni.. Úgy érzem, joguk van tudni, sőt, tudniuk kell, csak nincs bátorságom hozzá.. Ezt szerintem csak az értheti meg teljesen, aki hasonló helyzetben van:) További tippeket örömmel fogadnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!