Anyukám ezt tette, mit reagáljak?
20 éves vagyok. A szüleim elváltak, apukámnak született egy másik gyereke, amit anyukámnak nem mondott el, de nekem küldött képeket és írt facebookon.
Anyukám pedig belépett a leveleimbe és mindent végigolvasgatott az engedélyem nélkül.
Sajnálom őt és megértem, hogy miért tette, de fel vagyok háborodva.
1.nek üzenem,hogy ennyi logikával ha elmondja az anyukájának,akkor az apja állíthatja,hogy a saját lányába nem bízhat meg..
szerintem ne érezd magad rosszul emiatt.nyilván oka van amiért apukád nem tájékoztatta és nem akarta,hogy elmond neki.
ez nem a te hibád,oldják meg egymás között a feszülségeiket.
a jelszavaidat változtasd meg és ne mentsd el
anyukádnak igazából ahhoz a gyerekhez semmi köze,úgyhogy nem értem miért van felháborodva.neked van hozzá közöd,a féltesód.
eleve apudtól nem volt szép dolog ez, egyik, hogy a gyerek lelkét titkokkal terhelni, másik elvárni a gyerekétől, hogy tartsa meg magának a saját anyja előtt.
sokan nem tudják, de kicsi gyereknél, az ilyenek is, hogy adok cukrot, de ne mondd el anyának, a gyerek lelkére negatívan hatnak, mert akit mindennél jobban szeret, becsül, azzal szemben várják el tőle az "átverést".
sok szülő h*lye és nem tudja, így apádnak megbocsátható, hogy megmérgezte ezzel a kapcsolatotokat anyuddal.
de jó, hogy el vannak válva.
én elküldeném a suttyóba az apát ismét.
anyud meg nem véletlenül kutakodhat a gépedben, pont most olvastam, hogy a pedofiloknak se kell a kisujjukat se mozdítani, magyarán egy anya félti a gyermekét, a gyerek védelme az első, mégha a becsületébe kerül is, mégha ezért gyermeke haragudni is fog rá.
*"anyud meg nem véletlenül kutakodhat a gépedben,"
még ehhez írnám, valszeg már eljátszottad te is a bizalmát egypárszor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!