Anyukám ezt tette, mit reagáljak?
20 éves vagyok. A szüleim elváltak, apukámnak született egy másik gyereke, amit anyukámnak nem mondott el, de nekem küldött képeket és írt facebookon.
Anyukám pedig belépett a leveleimbe és mindent végigolvasgatott az engedélyem nélkül.
Sajnálom őt és megértem, hogy miért tette, de fel vagyok háborodva.
Nagyon egyszeruen ki lehet ezeket a szituaciokat, ha nem adod meg sehova a jelszavad.
Es akkor mi van, ha beszol, hogy biztos titkolsz valamit? Elvileg felnott vagy, nem? Viselkedj is ugy.
8-as vagyok
gondoltam hogy nem gyerek vagy, de felnőtt esetben sem érthető meg egy szülőtől sem az, hogy a gyereket a másik ellen irányítsa. jelen esetben azzal, hogy titkolozzón előtte. ami egy hazugsággal is felér.
'Anya nezd, felnott vagyok, szerintem jogom van a maganszferamhoz, es a barataim/ismerosem esetleges uzeneteit nem szeretnem veled megosztani. Ami lenyeges, es rad tartozik, azt ugyis el fogom meselni, de nem vagyok mas kisiskolas, hogy folyton ellenorizni kelljen'.
Peldaul ezt.
13-as voltam.
Valóban nem kell bocsánatot kérned, mert nem szóltál. Apád elmondja amit akar, annak, akinek akarja.
A levelezésedben turkálni viszont nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!