Ennyire meglepő, hogy a barátomhoz költözöm? Miért nem tudnak támogatni?
Jövő májusban érettségizem, utána pedig külföldre költözöm, a barátomhoz, aki külföldi. Ezt nemrég megtudták a szüleim is és azóta áll a bál, naponta összeveszünk ezen.
Nem tudom, hogy miért csinálják ezt, hiszen nem 2 hetes a kapcsolatunk, nem olyan, hogy hol együtt vagyunk, hol szakítunk. A távolság ellenére sokat találkozunk, egész nap beszélünk, együtt utazgatunk (idén is vele töltöm a nyarat), nagyon erős a kapcsolatunk. Kérdeztem már, hogy mi a bajuk, de normális választ nem kapok soha.
Most is hazajöttünk Pestre,, de előtte megjegyezték apáék, hogy remélik, a barátom nem náluk fog élősködni, amíg itthon leszünk. Ezért a barátom hotelbe költözött és a szüleim pedig berágtak, hogy mi az, hogy én is ide jöttem.
Nem értem, hogy a költözés miatt miért kell ezt csinálniuk. Több barátnőm, barátom költözött a párjukhoz, mikor elkezdték az egyetemet és náluk nem csinálták ezt a szüleik. Ezzel csak nehezíteni próbálják ezt, úgy érzem.
az en nagylanyom pont igy tett.
Tanult es osszebatyuzott a baratjaval es annak csaladjaval.
szerencsere o dolgozott is fosuli mellett
Eredmeny egy ev mulva az elso veszekedesnel a baratja uvoltotte neki o egy eltartott ember itt ha neem tetszik el lehet huzni.
O azonnal csomagolt es hazajott majd 2 het mulva sajat pici alberletet berelt
baratjat kidobta a fenebe
Tudod ez neki elore elmondtam de O ugye nagylany 19 eves volt es nem hitt nekem lekiabalt hogy irigylem ot es nem szeretnem ha o boldog lenne.
Erre annyit mondtam h nem mukodik mindig hazajohet segitunk neki alberletet keresni.
Most oszinten megmondta bar csak ram hallgatott volna
Miert vagytok ilyen ellensegesek? Nem az elso es nem az utolso ember aki odakoltozik fiatalon a parjahoz, vagy aki kulfoldon tanul, olyan is rengeteg van (koztuk en is) aki utalja Magyarorszagot (mar eljottem).Jaja, az en ágamon is kárba vész a magyarság. (Milyen magyarsag amugy??? Senkinek nem tiszta magyarok az osei)
Ez, hogy szexpartner??? Honnan veszitek es hogy kepzelitek ezt? Ennyi erovel a valaszolok tobbsege is csak kufircolni jar ossze a parjaval, vagy el vele, nem?
Szerintem csak feltenek a szuleid, meg fogan bekelni ha latjak, hogy tenyleg akarod es kitartasz mellette.
"Milyen magyarsag amugy??? Senkinek nem tiszta magyarok az osei"
Nem a véredtől leszel magyar, de ezt egy liberálisnak kár magyarázni.
Hogy jön ide a liberalizmus? Hogy jön ide a fekete bőr?
Jézusom, még ha egy nem is teljesen átgondolt terv a kérdezőjé, a ti gusztustalan felfogásotokra nincs mentség.
Liberalizmus jelentése: A liberty szóból ered, az eszme jelentése, "mindent megtehetsz, amíg nem ártassz másnak"
Hogy jön ide, hogy aki elköltözik az országból, az liberális? HOGY?
Mellesleg a kérdező válaszolt, igen a barátja fehérbőrű.
Akkor meg mit linkelgeted itt a fekete embereket? Akik mellesleg a bőrszínük ellenére le is tettek valamit az asztalra, természetesen nem ajnározom mindet, a francia miniszter nőt nem tudom pontosan ki. De a bőrszínük miatt Tina Turner és Will Smith kevésbé tehetséges?
Én sem szeretem pl a romákat, jó okkal, de soha nem süllyednék ilyen mélyre, hogy elődóművészeket ócsároljak, mert feketének születtek.
A normális emberek nem csak a rossz vezetőség, a haldokló oktatási rendszer, a tönkrement egészségügy, és a százféle adó, hanem a te fajtád elől is menekül.
Maradj csak itt nagymagyarkodni, szar fizetéssel, több hitellel. Főjj csak a levedben, nem tilos az önsorrontás. De másokat ne akarj magaddal rántani!
Nagyon sajnálatos, hogy nem érted meg, hogy arra céloztam a színesbőrű emberek "linkelgetésével", hogy a nemzetiséged/állampolgárságod nem határozza meg a bőröd színét.
Nem véletlen, hogy csupa olyan embert linkeltem, aki "vitte valamire":
forma 1-es világbajnokot, színészeket, politikusokat.
Ki ócsárolta őket?
Ki mondta egyáltalán, hogy nem szereti őket?
Mint ahogy te nem szereted a romákat.
Magadból indulsz ki, hogy egyes nemzetiségekhez tartozó színes bőrű emberek felsorolását ócsárlásnak nevezed és nem bírod felfogni, hogy nem a nemzetiségünk határozza meg a bőrünk színét.
Rasszista vagy és jobb is, ha elmégy innen.
Kevésbé vagy magyar, mint az általad utált és lenézett romák némelyike. Akik közül sok van, akinek a nyomába se érhetsz.
"Liberalizmus jelentése: A liberty szóból ered, az eszme jelentése, "mindent megtehetsz, amíg nem ártassz másnak"
Hogy jön ide, hogy aki elköltözik az országból, az liberális? HOGY?"
Egyszer ezt jelenthette valamikor régen, ma Európában nem ezt jelenti. Ma az értékek módszeres pusztítását, a féktelen állat módjára történő, másokat semmibe vevő életmódot jelenti.
A fekete résszel viszont egyet értek nekem sincs semmi bajom velük, amíg normálisak és nem élősködni jönnek Magyarországra.
Igen, magyarországon nem liberalizmus volt soha, hanem annak a megcsúfolása.
Viszont szerintem hollandiában remekül működik. Eléggé képben vagyok az ottani élettel, és ki is fogok költözni, de ha van valami terhelő cáfolatod ez ellen, hallgatom
Huszonhét, elnézést, akkor téged félreértettelek.
Viszont valaki írta, hogy fehér e a kérdező barátja, vagy "gusztustalan fajkeveredés" történik. Nem tudom hogy fogalmazott pontosan, keresd vissza.
Én nem indulok ki magamból, csak vannak nagyon rossz tapasztalataim romákkal. Van viszont olyan, akit kedvelek, két roma lánnyal, akik intelligens, kultúr ember módjára viselkednek, nagyon jóban vagyok.
Senki sem a bőrszín miatt utálja őket, hanem a viselkedésük miatt. Ha nem viselkednek tipikus cigányként, akkor semmi bajom velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!