16éves vagyok. A barátomhoz szöknék el aki 17 éves. A rendorseg eroszakkal is haza vinne? Ha en ugy dontottem, hogy nem szeretnek vissza menni az otthonomba?
Igen, visszavinne, még ezt nem döntheted el magad.
De mi a probléma?
" 16.élet évét, azt nem vihetik haza mert saját döntésre ment el."
Hülyeséget mondtak neked.
Egyetlenegy kivétel van, ha gyámhatósági engedéllyel házasságot kötsz.
A kérdés csak elvi, de miből akarsz élni? A 17 éves barátod eltart? Vagy a szülei?
Nem számít. Ne akard megtudni.
Lehet, hogy úgy érzed, hogy nincs más megoldás, de hidd el jobb, ha nem szöksz el. Elhiszem, hogy nagyon szeretitek egymást, de tényleg tudtok majd együtt élni?
Több ismerősöm is van, aki megszökött, akihez megszöktek. Egyiküknél sem működött a dolog. Megértettem mindegyiküket, és valahol egyet is értettem velük, de idővel mindegyikük belátta, hogy ez így rosszabb. És Ő utánuk nem mentek a szüleik - ez meg a szüleiket minősíti.
Ha te úgy érzed, hogy a rendőrök, vagy a szülök nem egyeznének bele, akkor nincs okod megszökni. Ne is tedd, csak megbánnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!