16éves vagyok. A barátomhoz szöknék el aki 17 éves. A rendorseg eroszakkal is haza vinne? Ha en ugy dontottem, hogy nem szeretnek vissza menni az otthonomba?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 22:39
11/13 anonim válasza:
Én a Mikuláshoz akartam elszökni az egyik haverommal, az se volt a tiédnél hülyébb ötlet. Mentségemre szóljon, hogy én 6 éves voltam akkor, nem 16...
12/13 anonim válasza:
HA nagykorússíttatod magad, akkor nem vihetnek el. Ehhez az kell, hogy házasságot köss, de ahhoz gyámügyi engedély, ahhoz meg egy jó indok kell.
13/13 anonim válasza:
muszáj megvárnod míg 18 leszel.
és ha akkor is együtt vagytok a barátoddal, akkor szabadon hozzájuk költözhetsz.
de akkor se jó ötlet, nem a legnagyobb buli anyósáéknál lakni. nekem muszáj volt egy ideig, de végig bennem volt hogy nekik nem vagyok senki , rokon. és hogy ők fizették a kaját, a vizet amivel fürödtem stb.
ha olyan a helyzeted hogy nem tudsz otthon élni biztonságban, akkor fordulj a hatósághoz.
de nem jó ötlet egy 17 éveshez költözni, akinek olyan gyorsan változhatnak az igényei, lehet 2 hét múlva kidobna. akkor mit tennél? mióta vagytok egyátalán együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!