Ennyire meglepő, hogy a barátomhoz költözöm? Miért nem tudnak támogatni?
Jövő májusban érettségizem, utána pedig külföldre költözöm, a barátomhoz, aki külföldi. Ezt nemrég megtudták a szüleim is és azóta áll a bál, naponta összeveszünk ezen.
Nem tudom, hogy miért csinálják ezt, hiszen nem 2 hetes a kapcsolatunk, nem olyan, hogy hol együtt vagyunk, hol szakítunk. A távolság ellenére sokat találkozunk, egész nap beszélünk, együtt utazgatunk (idén is vele töltöm a nyarat), nagyon erős a kapcsolatunk. Kérdeztem már, hogy mi a bajuk, de normális választ nem kapok soha.
Most is hazajöttünk Pestre,, de előtte megjegyezték apáék, hogy remélik, a barátom nem náluk fog élősködni, amíg itthon leszünk. Ezért a barátom hotelbe költözött és a szüleim pedig berágtak, hogy mi az, hogy én is ide jöttem.
Nem értem, hogy a költözés miatt miért kell ezt csinálniuk. Több barátnőm, barátom költözött a párjukhoz, mikor elkezdték az egyetemet és náluk nem csinálták ezt a szüleik. Ezzel csak nehezíteni próbálják ezt, úgy érzem.
párod fog eltartani?
mert akkor lehet ez nem tetszik nekik
másik országba --> gondolom ha továbbtanul, akkor amúgyis ott tanulna tovább, ezért egyébként is oda kell költöznie
ráadásul egy külföldihez --> nem ez az érdekes, az számít, hogy mennyire megbízható, illetve milyen a kapcsolatuk
Ő 26 éves.
Igen, Ő fog majd eltartani. De ez náluk nem olyan "lenézendő", mint pl. Magyarországon. Az anyukája sem dolgozott soha, mégis boldog nő és teljes életet él. Úgy van vele, hogy biztosítani tudja nekem ezt, akkor miért ne. Érettségivel, egyetem mellett úgy sem tudnék dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!