Pestre költözöm a barátomhoz az érettségi után. Ezt mikor mondjam el?
Tavasszal érettségizem, de már megy a szervezkedés.
Hogy kollégista legyek, vagy menjek a nagynénémékhez lakni, akik ezt felajánlották (tehát ingyen bébiszittert akarnak). Viszont én a barátomhoz költözöm június végén, csak nem tudom, hogy ezt mikor mondjam el.
És hogyan.
Mert nem annyira kedvelik, sőt.
A bátyám utálja, mert egyszer megütötte (ő kezdte az egészet), csak azzal nem számolt, hogy a barátom sokkal erősebb nála.
És ki fog eltartani?
Mellesleg ha verekedös, akkor ezzel behúzod magad a csöbe!!!!
Drága!
Ha már elég felnőttnek érzed magad, hogy a barátodhoz költözz, akkor ahhoz is legyél már nagy lány, hogy a szüleid elé állsz, és megmondod nekik.
Ő tart majd el, én egyetemre megyek szeptembertől. Anyagilag ezt megengedheti magának.
Nem verekedős, de szerintem senki nem tűrné mosolyogva, ha provokálják és nekimennek. Vagyis amíg csak megjegyzéseket tett rá a testvérem, addig nem reagált semmit. De amikor nekiment, azt nem tűrte.
Ebben az esetben csak a költözés előtt.
Jól gondold meg, egyébként!
Anyagilag biztosított a megélhetésed? Ha nem akkor legyen valami alternatív megoldásod, arra az esetre, ha a barátod szakít( tudom-tudom nem fordulhat elő)
Arra az esetre is,nha te ábrándulsz ki..( igen tudjuk, ez se kehet) mert akkor kenyszerből a megélhetésed miatt maradsz benne a kapcsoatban, mert hat "nincs más választásom"
Ez enm gúny, nem lelombozni akarlak, csak légy előrelátó, abból baj nem lehet. Láttunk már karón varjút ugye.
Ez a realitás..
Nem egyszerűek a szűrke hétköznapok, sok minden lehet
A szüleimnek sokkal jobban ki vagyok szolgáltatva, mint Neki bármikor is leszek.
Több, mint 4 éve együtt vagyunk, elég biztos a kapcsolatunk.
Nem, nem kell Tőle pénzt kérnem soha.
Imádom, hogy úgy próbáltok beleszólni a párkapcsolatomba, hogy nem is tudtok róla semmit. Nem az volt a kérdésem, hogy szerintetek jó-e ez így! :)
Ha ő tart el, akkor ki leszel teljesen szolgáltatva és "hallgass a neved" minden vitánál, mert az ő kenyerét eszed. Minden veszekedésnél fel fog jönni, hogy ha nem tetszik valami, akkor el lehet menni. Hidd el vizsgaidőszakban nem kellemes azon agyalni, hogy még lenyeld a békát, vagy kopogtathatsz másoknál, hogy fogadjanak be.
Kérjél kolit. Aludhatsz a barátodnál, amennyit akarsz, ő is aludhat nálad, de van B terv, ha összevitáztok. Ha egy év múlva is minden klappol, akkor költözzetek össze, de most első sorban tanulni mész Pestre, nem összebútorozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!