Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyire meglepő, hogy a...

Ennyire meglepő, hogy a barátomhoz költözöm? Miért nem tudnak támogatni?

Figyelt kérdés

Jövő májusban érettségizem, utána pedig külföldre költözöm, a barátomhoz, aki külföldi. Ezt nemrég megtudták a szüleim is és azóta áll a bál, naponta összeveszünk ezen.

Nem tudom, hogy miért csinálják ezt, hiszen nem 2 hetes a kapcsolatunk, nem olyan, hogy hol együtt vagyunk, hol szakítunk. A távolság ellenére sokat találkozunk, egész nap beszélünk, együtt utazgatunk (idén is vele töltöm a nyarat), nagyon erős a kapcsolatunk. Kérdeztem már, hogy mi a bajuk, de normális választ nem kapok soha.

Most is hazajöttünk Pestre,, de előtte megjegyezték apáék, hogy remélik, a barátom nem náluk fog élősködni, amíg itthon leszünk. Ezért a barátom hotelbe költözött és a szüleim pedig berágtak, hogy mi az, hogy én is ide jöttem.

Nem értem, hogy a költözés miatt miért kell ezt csinálniuk. Több barátnőm, barátom költözött a párjukhoz, mikor elkezdték az egyetemet és náluk nem csinálták ezt a szüleik. Ezzel csak nehezíteni próbálják ezt, úgy érzem.

2015. aug. 6. 09:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
55%
gondolod a szüleid remélték, hogy lesz belőle vaki, nem csak vki ágyasa. azért anyni pénzed van, ha megun és kidob hazatudsz jönni?
2015. aug. 6. 10:59
 12/40 A kérdező kommentje:

Jaj, de imádom ezt a felfogást. :DD

Nem tudsz rólunk semmit, szóval felesleges azzal jönni, hogy "megun, kidob, ott leszek egyedül".

2015. aug. 6. 11:04
 13/40 anonim ***** válasza:
83%

igen mert ő a nagy őőőőőő.

értelmes ember felkészül arra is ha mi lesz, ha kiderül, hogy mégse. az értelmes...

2015. aug. 6. 11:05
 14/40 anonim ***** válasza:
60%

Gyönyörű életcél: odacuccolsz a szexpartnered nyakára (ennél sokkal mélyebb viszony nincs köztetek, ha külföldi és csak párszor találkoztatok), ő majd eltart, te meg nem csinálsz semmit.

Aztán majd koppansz egy jó nagyot, amikor lecserél és kitesz az ajtó elé és ott állsz egy árva fitying nélkül :D

2015. aug. 6. 12:28
 15/40 anonim ***** válasza:
70%

En nagyon szomoru lennek ha a lanyom csak annyira becsulne magat, hogy meg se probalna onalloan elni, hanem csak mint valaki fuggvenye.

Mellesleg ez nemtol fuggetlen.

2015. aug. 6. 12:32
 16/40 anonim ***** válasza:
23%
Én sem tapsikolnék örömömben, ha megtudnám, hogy egyrészt a lányom egy ingyenélő, aki el akarja játszani a gazdag férjem lesz leányálmot. Továbbá annak sem igazán örülnék, ha a lányom párja nem magyar lenne. Gyakorlatilag az unokáik már nem is nagyon fognak magyarul beszélni. Abban akiben van egy kicsi hazaszeretet ez bizony szomorúságot okoz, a te ágadon a magyarság kárba vész.
2015. aug. 6. 15:25
 17/40 anonim ***** válasza:
19%
Legalabb feherember? Vagy meg fajgyalazasra is vetemedsz?
2015. aug. 6. 15:26
 18/40 anonim ***** válasza:
57%

Miert nem akarsz onnalo lenni?

Nagyon fiatal vagy es magyar nalunk igen is lenezendo ha egy no valaki nyakara megy hazassag nelkul vagy hazassagal is.

Egy nonek legyen annyi onbecsulese hogy legyen szakmaja el tudja magat tartani ne fuggjon senkitol

Szerintem 18-19 kor nem az osszekoltozos apuka anyuka jatekok kora.

Most kene onnalosodnod tanulnod sok sok baratot szerezned

2015. aug. 6. 15:44
 19/40 A kérdező kommentje:

"odacuccolsz a szexpartnered nyakára"

Szexpartner? Szerintem egy 2 éves kapcsolat többről szól, de te biztosan jobban tudod, igazad van.

"te meg nem csinálsz semmit"

De, képzeld, egyetemre járok majd.

" akiben van egy kicsi hazaszeretet ez bizony szomorúságot okoz, a te ágadon a magyarság kárba vész"

Jaj, mi lesz most? Nem szeretem Magyarországot, örülök, hogy szabadulhatok innen. Nem fogok csak azért itt maradni, mert pár nagymagyarnak fáj a szíve.

"Legalabb feherember?"

Igen, megnyugodhatsz. Az apukája angol, az anyukája félig francia, félig amerikai. Részletes családfát küldjek?

" nalunk igen is lenezendo ha egy no valaki nyakara megy hazassag nelkul vagy hazassagal is. "

Szerinted érdekel, hogy itt, Magyarországon mit gondolnak rólam, az életemről?

"Most kene onnalosodnod tanulnod sok sok baratot szerezned"

Tanulni fogok kint és szerintem az, hogy hány ismerősöm van, nem attól függ, hogy szingli vagyok-e, vagy sem. Attól, mert együtt élek valakivel, nem a házban fogom tölteni a hátralévő éveimet.

2015. aug. 6. 15:51
 20/40 anonim ***** válasza:
16%

"Nem szeretem Magyarországot, örülök, hogy szabadulhatok innen. Nem fogok csak azért itt maradni, mert pár nagymagyarnak fáj a szíve."

Kedves kérdező, érted nem fáj a szívünk. :-) Igazából jobb ha a hozzád hasonlók elmennek, mert itthon csak kárt okoznátok. Pláne, hogy a munka az büdös, úgy látom, az meg, hogy hol élősködsz valakin teljesen mindegy.

A szülőnek persze szar, ez az ő kudarcuk, nem tudtak a társadalom számára hasznos embert felnevelni, csak egy önző igazi XXI. századi nőcskére futotta. Kívánom, hogy légy kint boldog, és örökre felejtsd el ezt az országot... a mi érdekünkben, a magadfajta ugyanis csak kárt tud okozni, építeni nem tud.

2015. aug. 6. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!