Szülők! Amikor kritizáljátok a generációnkat nem jut eszetekbe hogy ti neveltétek fel?
Figyelt kérdés
Nem mi tehetünk róla hogy most virágzik az okostelefon biznisz, beleszülettünk. Nem lehet mindent ránk fogni hogy mekkora kockák vagyunk, mekkora szánk van, miért csüngünk a netem.
Ezzel a saját szülői képességeiteket is minősítitek, nem?
2015. aug. 2. 23:03
1/15 anonim válasza:
Igen, eszünkbe jut! Az is, hogy bennünket is neveltek, de bennünket sem fogadtak el. Az az igazság, hogy idővel Te is meg fogod érteni, hogy nem érted az utánad jövő nemzedéket, hiszen úgy nő majd fel, ahogyan Ti nevelitek! Nem pedig úgy, ahogyan Te szeretnéd nevelni!
2/15 anonim válasza:
Hát de pontosan...mellesleg én most,elsős gimnazistaként kaptam meg az első okostelóm karácsonyra,eddig tök jól megvoltam nélküle. Szóval ezt is utálom,hogy általánosítanak....:D Teljesen igazad van amúgy!15/L
3/15 anonim válasza:
Pityuka, gondolom az osztálytársaidnál láttál ilyen okostelefont, utána meg nyaggattad anyád, hogy vegyen neked kettőt minimum. Nem így történt?
4/15 anonim válasza:
:) :) Ez mindig így lesz. Nagyanyámat a dédnagyanyám szószerint azért nem hagyta olvasni, mert "kifolyik a szemed" Most meg kampányt indítanak az olvasásért... Ez fáj. Amúgy én a szerencsés kivétel lehetek, mert a családban mindenki elismerte, hogy én kocka vagyok, gépekkel szeretnék foglalakozni.. (persze nem csak sz.gép, mindenféle elektronika érdekel :) ) Az okostelefon bizniszbe én még nem születtem teljesen bele, az osztálytársaim közül a legeslők akik okostelót vettek, azok is 2010-11ben vették.. Amúgy az okosteló gyűjtőszó. (bocs az info óráért). Nekem van 7 éves nokia okostelefonom, de az még gombos :) Hívjuk tapifonnak. Visszatérve a dologra, ez teljesen normál, mert az ÁTLAG mindig egy korszakkal a mostani aktuális előtti korszakban él... Pl. a 2000-es évek nagy sikereiben. Ez normál, hisz annyi újdonság van, meg felfedezés, hogy az embereknek nincs idejük felfedezni :) Ami tegnap menő volt, az mára már elavult, ami ma menő, az holnap ratyi lesz című jelenséget látod. 15f
5/15 anonim válasza:
Ja, és én nem használok okostelefont, mert ami van, az használhatatlan, csak dobálásra jó, ezért maradtam a Nokia "butatelefonok"nál. :) (új okosra nincs $$$)
6/15 anonim válasza:
Nem csak a szülő van hatással a gyerekre, hanem a társadalom egésze, az oktatás, a kultúra, szórakozás stb.
7/15 anonim válasza:
Az oktatás színvonala a hibás. :(
8/15 anonim válasza:
De hibás a szülő is, a szülők többsége átvette ezt a neoliberalista sz.r nevelés álcázott, lesz@rom stílust. Nem bírják, akarják nevelni a kölköket.
10/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Vagy az első okos telók 10 éve jelentek meg itthon, és 5 éve is még csak 40%-os volt az eladásuk.
Szóval nehezen születtél bele :D
Szerinted a felnőttek nem csüngenek a neten és telefonjaikon? :)
AMúgy meg felesleges általánosítani, mert attól mert valaki x éves, még nem lesz ugyanolyan, mint a többi.
TUlakdonképpen mi bajod van?
Anyád elküldött aludni éjjel 11-kor és nem gépezhetsz? :) Ó de sajnálom :)
Késő van már. Csicsika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!