Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akik utálják az One Directiont...

Akik utálják az One Directiont! Miért nem szeretitek őket? és miért kritizáljátok őket? Amm mit ártottak nektek? By. : Egy Directioner

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem, miért baj, ha valamit valaki kritizál. Ha nem tenné, nem lenne véleménye az adott dologról. És attól, hogy nem ártottak senikinek, még lehetnek zeneileg rosszak.:)
2014. szept. 28. 14:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké 1. de attól nm kéne melegnek meg ilyeneknek hívni és zeneileg a legeslegjobbak! sztem
2014. szept. 28. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Futószalagon gyártott termékek, akiknek semmi egyediségük, semmi jellegzetességük, és semmi értékük. Nem hallgatom őket, és nem is érdekelnek. Semmi bjom velük. Bajom csak azokkal a fanokkal van, akik hülye néven nevezik magukat/nevezik őket mások, istenként tisztelik az 1D-t, és megalázkodva, hisztérikusan sírnak, amikor meglátják a képzeletbeli vandireksöntag-férjüket. Azt gondolják, a futószalagon gyártott tucatzenekarról, hogy örökké él, és azt hiszik, még felnőtt korukban sem fognak röhögni saját magukon, azért, mert fiatalon azt gondolták, örökké szeretni fogják az együttest. Mindenkit leirigyeznek, aki nem tiszteli a kedvenc kis feminin fiúcskáikat, de legtöbbször ők teszik a primitív megjegyzéseket a nagy legendákra. Nem a vandireksönnel kezdődött a világ. Ők csak egy termék. Eladhatóak, ezért el is adják őket. Elhitetik mindenkivel, hogy őket szeretni kell, mert egy csodálatos, minőségi zenekar, akikből szintén nagy legendák lesznek. És sok kis butus tinilány el is hiszi.
2014. szept. 28. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és mielőtt belém kötnél, hogy: "ha nem hallgatom őket, honnan tudom milyenek?", elébe megyek:

A "nem hallgatom őket" nem azt jelenti, hogy sohasem hallottam egyetlen zenéjüket sem, csak azt, hogy "nem hallgatom őket". Remélem elég érthető. Hallani hallottam már őket rádióban, és háztartástan órán is. Szóval nyugodtan alkothatok róluk véleményt.

2014. szept. 28. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

És még mindig én vagyok.

Visszatérve azokra, akik leb*zizzák őket:

Azokkal csak annyi a baj, hogy nem tudják érthető, emberi módon kifejezni a nemtetszésüket, és nem tudják rendesen megfogalmazni a véleményüket. Ennyi telik tőlük, nem kell velük foglalkozni!

2014. szept. 28. 14:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó :D
2014. szept. 28. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
ez a világ leghülyébb kérdése amit valaha hallottam! de nem baj, azért csak válaszolok! nem szeretjük őket, mert egy nyálas, hülye fiúbanda, a számaik meg nagyon rosszak. ez a véleményem, ha már kérdezted! hoppá!!! most kritizáltam az 1D-t, de te kérted! egyébként én csak akkor kritizálom őket, ha kérdeznek felőlük. egyébként nem. aki utálja, az hadd utálja, aki szereti, az hadd szeresse! ennyi! nekem nem ártottak semmit, hacsak azt nem, hogy már fejfájásom van a számaiktól, az egyik ismerősöm annyit hallgatja őket! neked nem kell most megváltanod a világot ezzel a kérdéssel, nem is tudom, minek ilyet feltenni! ez az oldal eredetileg az értelmes kérdésekről szól. nem arról hogy: "te mért utálod, mert én szeretem, és te is szeressed, mert különben a lelkünkbe tiporsz "
2014. okt. 6. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

A 69%-os válaszoló tökéletesen megfogalmazta.Még annyit tennék hozzá,hogy semmit se ártottak,de attól még írhatok róluk egy rohadt véleményt,nem?

Folyton ezzel jön minden directioner...Ha valami nem tetszik,ne véleményezzünk róla?Ennek az lenne a következmênye,hogy tele lenne istenítő véleményekkel az összes 1D oldal.

2014. nov. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!