Akik utálják az One Directiont! Miért nem szeretitek őket? és miért kritizáljátok őket? Amm mit ártottak nektek? By. : Egy Directioner
Ja, és mielőtt belém kötnél, hogy: "ha nem hallgatom őket, honnan tudom milyenek?", elébe megyek:
A "nem hallgatom őket" nem azt jelenti, hogy sohasem hallottam egyetlen zenéjüket sem, csak azt, hogy "nem hallgatom őket". Remélem elég érthető. Hallani hallottam már őket rádióban, és háztartástan órán is. Szóval nyugodtan alkothatok róluk véleményt.
És még mindig én vagyok.
Visszatérve azokra, akik leb*zizzák őket:
Azokkal csak annyi a baj, hogy nem tudják érthető, emberi módon kifejezni a nemtetszésüket, és nem tudják rendesen megfogalmazni a véleményüket. Ennyi telik tőlük, nem kell velük foglalkozni!
A 69%-os válaszoló tökéletesen megfogalmazta.Még annyit tennék hozzá,hogy semmit se ártottak,de attól még írhatok róluk egy rohadt véleményt,nem?
Folyton ezzel jön minden directioner...Ha valami nem tetszik,ne véleményezzünk róla?Ennek az lenne a következmênye,hogy tele lenne istenítő véleményekkel az összes 1D oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!