Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fehérnemű így jó, vagy inkább a franciát hanyagolni kéne? (az alakom légyszi ne kritizáljátok)
Figyelt kérdés
Fehérneműs házibuliba megyek, így gondoltam, meg egy selyemköntös... Vagy egyéb ötlet mit vegyek fel??
2014. máj. 29. 00:18
1/19 anonim válasza:
hol vannak ilyen házibulik? én is megyek :D
2/19 anonim válasza:
Esetleg házibuli helyett hozzám is átjöhetnél, tudnék veled mit kezdeni.
22/F
4/19 Bence_ válasza:
Jó a francia! Alakoddal mi bajod?
6/19 anonim válasza:
Mi bajod van az alakoddal? :O Szerintem nagyon jó :)
7/19 Fish1 válasza:
Ez az "alakom légyszi ne kritizáljátok" = dícsérjetek, mert legyezgeti a hiúságomat? o.O
8/19 PearlDiver válasza:
Szerintem a Kérdező a finom husis derekára gondol, de hát látjuk hogy egyöntetű sikert arat :)
Tökéletes lesz a francia, gondolom ha kiegyenesedsz akkor a bugyid felső vonala nagyjából vízszintes, ugye? Ha nem, szerintem igazítsd nagyjából vízszintesre.
És jó szórakozást...
10/19 anonim válasza:
vár hogy tetszik. szurnánk hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!