Tul szigoruak a szuleim?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, egyik ismerosomnek se ilyenek a szulei..mindenki bulizni jar, nekem eselyem sincs ilyenre max ugy h masnal alszom es akk elmehetunk vhova vagy ihatunk. De nem ertenek meg, nem ertik h tini vagyok es akarok szorakozni is, es ez annyira zavar. 8-9kor mar hivnak h hol vagyok mar(nemis szoktam addig kint maradni csak ritkan nagyon) ugy erzem h be vagyok zarva...16 evesen azert mar eleg nagy vagyok ahhoz h memjek valahova, vagy kicsit tovabb maradjak kint NYARON. Szerintetek?
2015. júl. 27. 19:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem a kortól függ az érettség. Ahogy előttem írták 50 évesen is lehet valaki s*gghülye de 16 évesen normális is. Viszont ha 18 éves koráig semmi élete nincs valakinek az később komoly gondokat okozhat. Egy koncerte sem tud elmenni szegény kérdező ha 8ra haza kell érnie. Ha tegyük fel Magyarországra jön Eric Clapton és az egész baráti társaság elmegy akkor a kérdezőnek már haza kell mennie és mindenkinek be kell látnia hogy ez nagyon rossz és senki sem akarhat ilyet a gyerekének.
2015. júl. 28. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!