Miért ilyen szigorúak?
17éves vagyok,a barátom 19 és 1,5éve vagyunk együtt.Kitűnő tanuló vagyok,nem iszom,nem cigizem és nem drogozom.Szüleim pedig..hát a barátomhoz picit kevesebb,mint egy év után engedtek el(!!!)és ezentúl a bátyám r...ancnak hívott(vicces:D),hogy ez milyen durva.Aztán elengedtek ottaludni is egy hete,de csak külön szobában,és anyukám szerint erkölcstelen a szex ilyen korban,és tiltja.Elég rendesen összevesztünk,mondtam,hogy tiltással semmit nem ér el,egyetemi tanár,de nem érti meg.Nyaralni összegyűjtöttem a pénzt,hogy megyek a barátommal,de nem enged el mert nehogy megtörténjen,huu.Egyébként megoldjuk csak az zavar hogy ennyire nem bízik bennem,ez már komolyan túlzás..és a fiút is szereti,nagyon aranyos a srác.Mindezekután főként szülők,ilyenkor mi a teendő?
17/L
én azért megkérdezném, hogy most akkor mi a jobb, ha tiltja, nem beszél semmiről és terhes leszek, vagy ha átbeszéljük a fogamzásgátlás lehetőségeit és minden oké lesz?
a bátyád amúgy egy tahó, aki valószínűleg 25 évesen is otthon fog lakni, és az első szexuális élményét a wowban találja meg..
Talán már ismernek olyan lányt, aki 17 évesen védekezés mellett teherbe esett, és féltenek. Nagyon nem mindegy, hogy az igen kis kockázatát a besikerülő babának 17, 20, vagy 27 évesen vállalja valaki.
Ha viszont mindketten biztosan tudjátok ígérni, hogy a nyaraláson ellen fogtok állni a vágyatoknak, akkor a barátoddal kettesben ültessétek le a szülőket, és ezt szép komolyan mondjátok is el nekik.
Ez sokat segítene abban, hogy megbízzanak bennetek, és el is engedjenek. Persze ehhez így is kell, hogy gondoljátok.
Nem történhet meg bármikor, ha helyesen védekeztek, de nullára sose megy le az esélye, a legjobb módszer és a legfigyelmesebb alkalmazás mellett sem. Akkor vagy felnőtt a nemi élethez, ha van B-terved a besikerülő baba nem várt esetére is.
Ha erre Petid azt mondja, hogy sebaj, van abortusz, de a te B terved a felneveljük, akkor még a partner sem az igazi.
Ugyanis felelős felnőtt ember azzal létesít nemi kapcsolatot, akitől el tudná képzelni, hogy esetleg, majd valamikor gyereke is lehetne.
Tudom nem népszerű dolog ma felelősen gondolkodni, de a Ti életetek, tessék rá vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!