Mit tegyek ilyen helyzetben? Úgy érzem szuleim teljesen kikészítenek
Az én szüleim is ilyenek voltak. Az első kapcsolatom négy évig tartott. Szétmentünk(akkor voltam 21), majd nemsokára lett egy másik. Anyám kapásból lek..vázott, hogy hozzá kellett volna mennem az elsőhöz, meg ezt a szégyent... stb. Az első barátommal csak suttyomban tudtunk együtt aludni, mindig ment a cirkusz.
Én elköltöztem. Egy ideig itthon vergődtem (amíg fősulira jártam), majd elmentem külföldre otthonteremtési alapért. Hazajöttem, vettem lakást, stb.
Végül kb. a tizenkettedikhez mentem férjhez, és milyen jól tettem! Anyám szerintem azóta is egy k..vának tart, de nem mondja, engem meg amúgy sem érdekelne.
Egyébként sok szülő ilyen, nem tudják elfogadni, hogy a gyerekük felnőtt, és szexel, meg saját akarata van stb. Aki ilyen, az sosem fog változni. Ezt nem lehet kezelni. Vagy megszokod az "idegállapotot" vagy lelépsz.
koszonom az elsonek a valaszt, ezt fontolora veszem az biztos ha nemvaltozok a helyzet
masodik valaszolonak is koszonom, es kicsit "megnyugtat", hogy nemvagyok egyedul. en mindig arra vagytam hogy egy jo harmonikus csaladban noljek fel, de ahhoz kepest kicsi korom ota felek toluk :( pedig annyira felesleges ez a sok idegeskedes szerintem. lehetnenk teljesen joba de ok ezt nembirjal elfogadni valahogy, es felel ha most nemlepek, egesz eletembe ezt fogjak csinalni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!