Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mihez kezdjek ebben a családi...

Mihez kezdjek ebben a családi helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy hetediket végző 13 éves fiú vagyok. Van két nővérem,akikkel egy szobában alszom,mivel kis házban lakunk. Apukám nem lakik velünk,mert anyuval mindig veszekednek,másképp látják a dolgokat,stb. Én jó tanuló vagyok,5-ös. Nővéreim is. de igazából nagyon zavar,hogy ilyen zavaros ez a dolog.hogy anyuék nem váltak el,és anyu minden nap csak azon idegeskedik,hogy apum ilyen meg olyan meg nem ad pénzt. Viszont nem meri beadni a válópert,mert ő nem olyan fajta,ismerem. De ez engem mégis zavar. Nővéreim pedig nem segítenek semmit a ház körül,csak elvárják hogy kapjanak mindent,és nem értik meg,hogy nincs pénz. Én is szeretnék dolgokat már régóta,ésaz utóbbi időben néha rám jött hogy "ezt én nagyon szeretném",és hogy honnan tudnék rá pénzt szerezni. Igazából én el is vállalnék valamit amivel lehet,de legális módon erre nincs lehetőség. Igazából csak az a bajom,hogy nincs egy rendezett életem,amire vágyok. Nincs rendes édesapám,mert amúgy tényleg nem nagyon érdekeljük. Inkább olyan,mintha a mi sikereinkkel dicsekedne csak.A lényeg,hogy ha valakinek esetleg lenne ötlete,hogy mivel tudnék esetleg pénz keresni hogy néha besegítsek a pénzzel,vagy vegyek magamnak valamit.Vagy hogy mit mondjak apukámnak,hogy olyan legyen mint régebben volt,,és akkor visszaköltözhetne.
2015. júl. 22. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Apukáddal szerintem nem lehet mit kezdeni. A pénzkeresés meg szerintem úgy mehet, hogy szomszédokat megkérdezel, tudnának-e valami neked való munkát adni, amiért fizetnek? Fűnyírás, locsolás, kocsimosás stb.
2015. júl. 22. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Meghatott amit írtál....

Hol laksz? Vannak ismerőseid?

Esetleg nekik segíthetnél a ház körül, vagy kutyát sétáltathatnál, míg nyaralnak.

13 évesen nem tudsz hivatalosan dolgozni.

Van egy ötletem.

Olvasva az írásod, öröm a felüdülés, hogy rendesen, helyesen, normálisan és éretten fogalmazva írsz 13 éves korodban.

Ha van valami, ami érdekel és otthonosan mozogsz benne, akkor nyiss egy blogot egy blogoldalon vagy ingyenes tárhelyen (kész blogmotorok vannak, nem kell programoznod).

Pl itt: [link]

(Ha segítség kell, szívesen segítek)

Kiraksz Google bannereket, nem sokat és nem tolakodóan, mert az fordítva sül el, és utána kattintásra fizetnek.

A blogodat FB-én tudod megismertetni először a barátaiddal, és ha valóban jó tartalmat sikerül készítened, akkor menni fog.

Nekem szépen jön ebből pénz, bár jóval idősebb vagyok mint te, és programozó.

Ennyi ötletem van, 13 évesen hivatalosan nem dolgozhatsz.

2015. júl. 23. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

"Vagy hogy mit mondjak apukámnak,hogy olyan legyen mint régebben volt,,és akkor visszaköltözhetne."

Apukád nem fog visszaköltözni. :(

2015. júl. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!