Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez kezdjek, mit tegyek...

Mihez kezdjek, mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
24 éves leszek évvégén,dolgozok 6+2-be 3 műszakban, egyedülálló vagyok, szabadidőmben pihenek és gépezek a 4 fal között. Céljaim nincsenek, holtponthoz értem eléggé. Több mint 2 éve szétmentünk barátnőmmel ezáltal beguboztam és fóbiáim lettek. Nem ismerkedem nem járok ki sehova, sőt még sokszor a boltba menés is nagy felkészülést igényel. Mihez kezdjek? Milyen célokat lenne érdemes kitűzni? Ne gyertek azzal, hogy ismerkedjek, mert ott tartok, hogy tetszik egy lány kb 1 éve, de nem merem leszólítani. Amióta szétmentünk, barátaim már nincsenek, mivel beguboztam. Nem tudom mihez kezdjek. Ti mit tennétek a helyembe? :(
2015. máj. 30. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd hibája volt hogy szétmentetek akkor egy ostoba kva, ha a te hibád volt akkor ne kövesd el ugyanazt a hibát a következő lánynál.
2015. máj. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!