Mihez kezdjek ilyen helyzetben?
Ki nem állhatom az osztályomat. Nem tudok beilleszkedni, kívülálló vagyok, ők mind nagyszájúak, bárkinek beszólnak.
Én csendes, visszahúzódó vagyok, ezt örököltem, és életem során sok csalódás ért, csak átbasztak, csúfoltak,piszkáltak. Ez most is így megy. Csak azért szóltak hozzám, hogy legyen kit kiröhögni. Mostanában aligha szólok hozzá valakihez, csak akin látom, hogy nem köcsög szándék vezérli, és tényleg beszélgetni akar. Ha van a közelben, olyan aki nem szimpatikus, vagy tudom hogy ki fog röhögni, beszólni annak a közelében egy szót sem szólok. Hülyének, butának tartanak. Lehet az is vagyok. Már reggel azon rettegek, hogy mi lesz az iskolában. Rettegek a nyilvános szerepléstől, feleléstől, inkább a halál... Félek ha felszólít a tanár,amikor mindenki rám figyel, mert általában kiröhögnek. Egyszerűen leblokkolok, ha olyan ember társaságában kell lennem akihez rossz élmények kötnek, olyankor nagyon hülye vagyok...
Olyan vagyok mint egy fogyatékos....
16/F Zalaegerszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!