Tul szigoruak a szuleim?
Szerintem 16 évesen nem bulikban a helyed, hanem 10 körül otthon, a szobádban.
Én sem járogattam el a te korodban diszkókba, max. pár barátommal házibuliztunk.
Persze, sikkes bebszni, meg ilyesmi, de a szüleidnek igaza van, és csak hiszed, hogy nagy vagy.
Itt valószínűleg nem fogsz olyan válaszokat kapni, amik veled értenek egyet, de én megértem, hogy ez nagyon rossz.
Nekem engedékenyek voltak a szüleim, és belátták, hogy ha tiltanak, akkor csak kihazudom magamnak a dolgokat, és mivel nem tudják hol vagyok, kitudja, mibe keveredek.
Azért jó. ha az ember meg tud bízni a szüleiben, mert akkor tud rájuk támaszkodni, ja probléma van.
Két-három hetente egy bulitól ennyi idősen még senkinek sem lesz baja, ha beszélgettek vele a szülei a mértékről, ismeri a határait.
Így, hogy titokban bulizol, bármi bajod eshet, és akkor bizony nagy szarban leszel, mikor kiderül, mit csináltál igazából.
Az egyetlen út, ha megpróbálsz beszélni a szüleiddel.
Rá kell jönnöd, miért nem bíznak benned, vagy miért nem tartanak elég felelősségteljesnek, és bizonyítanod.
Jöhet a lepontozás a bulit ellenzőktől!
23N
18 a pia korhatár. Minek iszol?
16 évesen nem kell hajnalig az éjszakában kavarogni, nem neked való.
Ne haragudj kérdező, de ha majd huszonévesen munka után vagy egyetem után beülsz a barátaiddal egy szórakozóhelyre beszélgetni és egy két valamit legurítani, te is nevetségesnek fogod tartani azt, hogy belibeg egy kis 16 éves és úgy csinál, mintha nagylány lenne. Én sem tartom magam 22 évesen olyan nagy felnőttnek, de azért van néhány lényeges különbség: -Nagykorú vagyok, enyém a felelősség bármi történik.
-Nem azt tekintem a szabadságom mércéjének, hogy hánykor megyek haza. Amíg a hajnalig bulizás státusz szimbólum, addig kétlem, hogy van benned elég felelősség.
4-es köszönöm! Tobbiek meg..ki mondta h felelotlenul akarol mindendelet csinalni? Csak unom mar h folyamatosan azon kell paraznom h mergesek lesznek a szuleim ezert meg azert..mert ok aztan tudnak bűntudatok okozni úgy hogy a szemukbe se birok nezni
En csak azt nem ertem h mar 13-14 evesek is is kint maradhatnak, de a legtobb 16 eves is csak pont en nem..jo csaladba szulettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!