Félek találkozni a párom szüleivel, hogy köszönjek nekik?
Nemsokára tervezzük,hogy bemutat otthon, és én még nem voltam ilyen helyzetben..
Nekem a jó napot túl hivatalosnak tűnik, a csókolom viszont lehet, hogy gyerekesen hangzana.
Ti hogyan köszöntetek?
19/L
Hűha, mennyi komment.. :D
Köszönöm a válaszokat!
Apukáját látásból már ismerem, de évek óta nem láttam, és szerintem akkor le is tegeztem..(akkor még nem voltunk együtt a fiával) remélem nem emlékszik rám :D
Látom itt tényleg sokan nagyon anyuka csókolómmal köszöntése ellen vannak, pedig szerintem ez (csókolom [teles név] vagyok) és mellé két puszi kedvesebb, közvetlenebb sokkal, mint egy kimért "Jónapot kívánok!", apukával is egy fokkal közvetlenebb ugyanez jónapottal kezdve+ kézfogás.
Anyukának ez rögtön jelzés, hogy örülnél neki, ha közvetlen lenne veled, azaz ajánlja fel hogy tegezd. Aki normális, az örül neki, hogy nem akarsz vele távolságtartó lenni.
Apuka kicsit távolságtáróbb köszöntése fiatal hölgytől természetes. Ha apuka formális alkat, akkor kapásból a tegeződést még nem illik javasolnia.
Kb. ma az a normális, ha anyuka rögtön felajánlja a tegeződést, lazább apuka szintén, formálisabb meg kicsit később javasolja.
38F
Anyuka vagy szervusszal köszön vissza, és felajánlja a tegeződést, vagy "Örülök, hogy megismerhetem!", és kölcsönös magázódás.
Egyébként attól, hogy boldog-boldogtalannal tegeződik egy 40+ nő, még nem lesz sem szebb, sem fiatalabb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!