Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek találkozni a párom...

Félek találkozni a párom szüleivel, hogy köszönjek nekik?

Figyelt kérdés

Nemsokára tervezzük,hogy bemutat otthon, és én még nem voltam ilyen helyzetben..

Nekem a jó napot túl hivatalosnak tűnik, a csókolom viszont lehet, hogy gyerekesen hangzana.

Ti hogyan köszöntetek?

19/L

2015. júl. 23. 23:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
71%
#18: Egyetértek. Max. 6 éves korig köszönjön valaki csókolommal. Én is úgy fogom nevelni a gyerekem, hogy normálisan köszönjön, és ne csókolommozzon.
2015. júl. 24. 01:23
 22/45 anonim ***** válasza:
77%

:-)

Pedig 38 évesen jobb, ha hozzászoksz a csókolomhoz a tizenévesek részéről, kedves előző:D

A "Jó napot kívánok" teljesen oké, kérdező, persze attól is függ, hogy hány évesek a párod szülei, és milyen beállítottságúak. Az ő otthonukba mész vendégségbe, te szeretnéd magad elfogadtatni, neked kell bizonyos mértékig hozzájuk, az ő elvárásaikhoz alkalmazkodni.

Azon pislognék kettőt, ha engem egy tizen-, huszonéves ember helyből letegezne, előfordult már, hogy hangsúlyosan jónapottal köszöntem vissza a sziázásra, mert ránézésre sem volt szimpatikus az illető.

2015. júl. 24. 01:23
 23/45 anonim ***** válasza:
76%
Pardon, most már utolsó előtti:-)
2015. júl. 24. 01:25
 24/45 anonim ***** válasza:
85%

"Pedig 38 évesen jobb, ha hozzászoksz a csókolomhoz a tizenévesek részéről, kedves előző:D "

Nem én vagyok a megszólított, bár lehetnék. Nos nem. Normális fiatal felnőtt nem csókolomozik.

AMúgy leginkább tegezni szoktak, de ez mindegy.

Elég gáz, ha valaki munkahelyen csókolommal köszön egy ügyfélnek, akivel nyilván egyenlő szinten vannak. Ha ezt valaki nem képes feldolgozni, az ne akarjon felelős munkahelyre menni, hanem menjen vissza anyuka szoknyájához.

2015. júl. 24. 01:27
 25/45 anonim ***** válasza:
66%
Ha a 25 éves beosztottam csókolommal köszöntene egy 40-50 éves nőt, akkor nem sokáig dolgozna ott!!!!
2015. júl. 24. 01:29
 26/45 anonim ***** válasza:
67%

Uristeeeen.Ezek a kommentek.Lesorolni az anyukat???

Nem.Nem lesorolod.Es nem csokolom,hanem Kezét Csokolom!

Nem jo napot,hanem Jo Napot Kivanok!

Es attol,hogy ok letegeznek,Neked meg nem kell oket! Hozzateszem a rangban idosebb nyujtja a kezet.Tehat eloszor apuka,es anyuka.Es nem Te.Te nem nyujtod a kezed.

2015. júl. 24. 02:08
 27/45 anonim ***** válasza:
36%

Illetve hozzatennem meg azt,hogy azert koszonunk Noknek,Holgyeknek Kezet Csokolommal,mert regen ez volt a szokas.Kezet csokolom,nyujtotta a kezet a holgy,es lagyan a levegobe,vagy a sajat kezuket csokoltak meg a ferfiak.

Tehat meg mindig nem gaz Kezet Csokolommal koszonni!!!

2015. júl. 24. 02:12
 28/45 anonim ***** válasza:
39%

Normális fiatal felnőtt férfi nyugodtan csókolomozhat anyja-korabeli nőt.

És bocs, de nekem egy 16-17 éves nem egyenrangú, se lány, se fiú. Ettől függetlenül a jó napot még elcsúszik, bár ilyenek nem igazán dolgoznak ügyfélszolgálaton. 11-12 éves pláne, szerintem ők is a tizenéves kategóriába tartoznak, de elég vicces lenne az ő szájukból a jó napot:D

2015. júl. 24. 02:19
 29/45 anonim ***** válasza:
22%
Epp ezert irtam,hogy a nagyobb rangu az apuka es anyuka.
2015. júl. 24. 02:24
 30/45 anonim ***** válasza:
22%
De lehet felre olvastad,amit irtam.:))
2015. júl. 24. 02:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!