A szüleim nem engedik, hogy elmenjek találkozni egy
fiúval. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, de a szüleim úgy bánnak velem, mint egy 5 évessel, pedig nem adtam rá semmi okot. Nem tetszik anyumnak, hogy 21 éves a srác akivel találkoznék. Az sem tetszik, hogy én tanulok még ő meg már dolgozik.
Semmi roszat nem csináltam sose hazudtam nekik.
Mitcsináljak? Van két napom hogy rávegyem őket hogy ,engedjenek el.
2015. febr. 19. 19:17
1/9 anonim válasza:
Fogod magad és elmész. Nem bonyolult.
2015. febr. 19. 19:18
2/9 anonim válasza:
Elmész és kész! Felnőtt vagy. (nyilván velük élsz, ők tartanak el, neked kell alkalmazkodnod hozzájuk sok mindenben, de azt nem tilthatják meg, hogy bárhova is elmenj.)
2015. febr. 19. 19:21
3/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ebben az országban 18 éves korodtól nagykorúnak számítasz?
2015. febr. 19. 19:22
4/9 anonim válasza:
Nagykorú vagy, fogod magad és elmész.
2015. febr. 19. 19:23
5/9 anonim válasza:
Nem kell a szülők engedélye, hogy egy 18 éves találkozzon valakivel.
Továbbá nem vagy köteles beszámolni mindenről otthon.
Az meg, hogy kivel akarsz járni, a te dolgod. Te fogsz vele járni/csókolózni/szexelni/családot alapítani, nem anyád.
Egyébként meg primitívség csúcsa azon problémázni, hogy 3 évvel idősebb, azon meg pláne, hogy dolgozik.
2015. febr. 19. 19:29
6/9 anonim válasza:
Szó nélkül mehetsz.Elvégre nagykorú vagy.
2015. febr. 19. 19:30
7/9 anonim válasza:
Mesélj a srácról, hátha jobban megismerik, és megkedvelik. Nyilván csak jókat mondj. Mondd meg hogy ha komolyabb lesz a dolog, akkor majd bemutatod nekik és meglátják, h jófej, kedves, aranyos srác. Esetleg aki barátodat/barátnődet kedvelik mond meg h neki ismerőse, így ismerted meg, stb stb, persze azért ne hazudj ezekbe. Hátha többet mesélj, és jobb lesz.
2015. febr. 19. 21:09
8/9 anonim válasza:
az én anyám kitépte a telefonzsinórt a falból mikor azzal a fiúval beszéltem ami később a férjem és a gyermekem apja lett.
elköltöztem akkor otthonról, semmit nem bántam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!