15 éves lány vagyok és az lenne a kérdés hogy a szüleim megtilthatják azt hogy elmenjek valahova?
Figyelt kérdés
Nem bulizni vagy ilyesmi hanem hogy elmenjek a barátomhoz vagy a templomba egy gyülekezeti összejövetelre. Mert valamelyik nap édesapám nem akart elengedni a templomba,de bárhova is megtilthatják ? Előre is köszönöm a válaszokat.2015. febr. 9. 16:50
1/12 anonim válasza:
igen, mert jogilag ők felelnek érted.
2/12 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel elmennék úgy hogy megtiltják akkor mi történhet ?
2015. febr. 9. 16:57
3/12 anonim válasza:
Hazavitethetnek a rendőrséggel, azzal a címszóval, hogy elszöktél/eltűntél otthonról.
4/12 anonim válasza:
Igen
Ha ügyet csinálsz belőle, akkro viszont kötetelesek, szabad vallásgyakorlás van..
Mégis a szüleid felelnek érted, ők döntik el hova mehetsz mikor mehetsz, ha szeretnék..
5/12 anonim válasza:
Bármit megtehetnek amíg ott élsz, de elég normálatlanok, hogy még a templomba járást is megtiltják.
7/12 A kérdező kommentje:
evangélikus vallás most fogok konfirmálni.
2015. febr. 9. 17:12
8/12 anonim válasza:
És nekik miért baj, hogy elmész a templomba?
9/12 anonim válasza:
Jogilag megtehetik hogy hazahozatnak, de az elég szomorú ha "vallásos" emberként megteszik.
Szerintem elmész, 1 óra mulva már otthon is leszel, maximum leszidnak, meg 1-2 napig mosolyszünet lesz. szerintem kb erre számíthatsz.
A rendőrséget szégyelném felhívni, hogy menjenek érte a lányomért mert elment a tempolba.... azért ehhez pofa kell.
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem engednek el.
Szerintem volt már olyan korábban, hogy azt mondtad, hogy a templomba mész, és mégsem ott voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!