Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves lánynak még mindig elverik a fenekét ha rosszat csinál?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó

2015. febr. 4. 20:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem lepődök meg, sajnos itt naponta írják hogy az elfenekelés/pofozás az semmi, nyugodtan lehet ütni a gyereket:(

Szomorú, hogy egy szülőnél ez számít problémamegoldásnak és 16 évesen se tud semmit se megbeszélni a gyerekével, inkább elveri helyette. Olyat is tudok akit 16 évesen lánccal vertek:(

A "nevelés" jelen esetben megfélemlítésen alapuló kudarc.

2015. febr. 4. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ezt már megkérdezted.
2015. febr. 4. 20:57
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez kisebb gyereknél sem célravezető, de egy kamasznál, azon kívül, hogy végtelenül megalázó, még hülyeség is, nem emiatt nem fog rosszat csinálni.
2015. febr. 4. 21:06
 4/15 anonim ***** válasza:
47%
Lehet azért verik, hogy szép kerek legyen, nem :D?
2015. febr. 4. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Én is szivesen elfenekelném XD
2015. febr. 4. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

??

16 évesen miért csinál rosszat?

Miért veressel nevelnek..

Felfoghatatlan

2015. febr. 4. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Jobb mint ha szíjjal vernék a hátát véresre 9 évesen....
2015. febr. 4. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Konkrétan nevetségesnek és szánalmasnak tartom.
2015. febr. 4. 21:33
 9/15 anonim ***** válasza:
65%

Verésnek verés a fenekelés, viszont én akkor is azt mondom hogy egy idejében adott pofon, meg seggelés, csodákat tehet a későbbiekben.

Nem itt tartana ez a világ ha még sokan így gondolnák.

Viszont a 16 évest már szinte lehetetlenség nevelni, nem ekkor kell elkezdeni. Tehát baromság....

2015. febr. 4. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Engem a nevelőapám vagy ököllel vert, vagy nadrágszíjjal. Látható sérüléseim voltak, de senki nem tett egy lépést se. Ez az élet minden volt, csak nem normális.

Ez is megalázó volt, de amiről te írsz, az még inkább az. Az ilyesmin az ember sosem lesz túl, mondjon bárki bármit.

2015. febr. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!