Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves lánynak még mindig elverik a fenekét ha rosszat csinál?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó

2015. febr. 4. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Semmilyen korban nem megengedhető, nem normális. Ha "rosszat" csinál a gyerek, nem büntetni kell, hanem megbeszélni vele, hogy miért "rossz", amit tett (azért idézőjelben, mert szubjektív, hogy a baromi okos szülő szemében mi rossz...).
2015. febr. 4. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ez perverz... 16 évesen már... khmm
2015. febr. 4. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a véleményem,hogy örökre hagyhat lelki nyomokat az emberben,arról nem beszélve,hogy szerintem ez nem célravezető,és nem utolsó sorban megalázó.Engem is egyszer elvertek vasaló zsinórral,mai napig nyomokat hagyott bennem lelkileg és soha nem tudom megbocsájtani,tény hülyeséget csináltam,de nem hiszem,hogy csak így lehet ezt elíntézni,a legtöbb fiatal értelmesebb mint egy felnőtt ember,sokszor jobban szót lehet velük érteni.Én soha nem ütném meg a gyermekem,bármit tenne.
2015. febr. 5. 09:05
 14/15 anonim ***** válasza:
A verés és elfenekelés nem ugyanaz a kategória. Szerintem nem ártana több gyereknek manapság, ahogy elnézem őket. Én is kikaptam 1-2-szer (megérdemeltem) mégis jó a szüleimmel a kpacsolatom és nem lettem lelki sérült sem.
2015. ápr. 30. 07:50
 15/15 anonim ***** válasza:

". Ha "rosszat" csinál a gyerek, nem büntetni kell, hanem megbeszélni vele, hogy miért "rossz", amit tett"

Ez baromira meghatja a legtöbb gyereket.

2015. ápr. 30. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!