Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem bírnak öcsémmel,...

Szüleim nem bírnak öcsémmel, hogy segíthetnék?

Figyelt kérdés

Én már nem otthon lakom, néhány barátommal lakunk egy albérletben. Szüleimet próbálom annyiszor hívni, amennyiszer tudom, egyrészt mert találkozni nincs sok időm, egyetemre járok és melllette dolgozom is, plusz péntekenkét mindig megyünk barátaimmal valahova, másrészt mert tudom, hogy mennyire maguk alatt vannak öcsém(16)viselkedése miatt. Ugyanis nekiállt drogozni, cigizni, az éjszaka közepén jön haza, tiszteletlenül beszél szüleinkkel, egy veszekedésünk során szemrebbenés nélkül nekem esett stb. Múlthéten hazamentem és beszéltem öcsémmel, hátha tudnék hatni rá, de semmi.

Az elmúlt napokban szüleim szinte mindig felhívtak, mert ők is teljesen tanácstalanok, egyikünkre sem hallgat, bármit mondunk/teszünk.

19/F

2015. júl. 23. 22:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Családterápia, mást nem tehettek. Amúgy öcséd egyik napról a másikra lett ilyen?! Nem hiszem, ha odafigyeltetek volna rá, láttátok volna a jeleket.

Ezt elbsztátok mindannyian, de főleg a szüleid.

2015. júl. 23. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
És az a szomorú, hogy a kis srác 2 év múlva elvileg már választópolgár.
2015. júl. 23. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy jól irányzott pofon néha csodákra képes. Egyébként meg nyilván van valami oka, ami miatt ilyen lett. Ezt nem ártana megtudni. Persze nem biztos, hogy indok a viselkedésére, de akkor is történhetett valami ami kiborította és így próbálja rendezni vagy csak most éli ki magát.
2015. júl. 23. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Figy, te vagy a nagyobb! Ilyen helyzetben szerintem te is nevelheted nem csak a szüleid. Ha esetleg jól szájba vágod akkor még mindig haza tudsz menni. Szüleidnek bajosabb lenne ha egy helyen laknak. Teljesen tönkreteszi a szüleid ha hagyod. Nem tudni mitől lett ilyen? Nem tartom kizártnak hogy azt a maflást amit most adsz, 10-20 év múlva nagyon meg fogja köszönni. Nem tudom én és a családom nem az a fajta hogy egymásra uszítsunk valamilyen hatóságot. Szerintem attól csak még rosszabb.
2015. júl. 23. 23:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a 16 évest elb..ták, a 19 évest meg nem? Ugyan már...Nem kell mindig másban keresni a hibát, a hülyegyereket meg áldozatként feltüntetni. Bekerült valami frankó társaságba, és játssza a nagymenőt, mert annyi esze nincs, hogy rájöjjön, a többi idióta majmolásától csak lúzer lesz.

Fülön kell fogni, és bevinni elvonóra, ha nem megy magától, közölni vele, hogy akkor fel lesz nyomva a rendőrségen a bandájával és a dílerrel együtt. Ha beszéltek már vele (nyilván többször is megpróbálták), akkor nincs értelme tovább rongyosra tépni a szájukat, amíg függő, addig úgyse hallja meg, csak a következő adag megszerzése érdekli.

2015. júl. 23. 23:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Most csináljatok valamit, mert ha már 18 akkor kész, ennyi volt.
2015. júl. 23. 23:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Fel lett hozva neki az a téma, ha tovább folytatja, akkor ebből rendőrség lesz, de le se szrja. Mi több, az sem derült ki honnan van pénze ilyen dolgokra, mert amióta szüleink rájöttek, mit művel, azóta semmit nem kap.
2015. júl. 23. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ő is teríti a cuccost.
2015. júl. 24. 00:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség. Most ez g*ci dolognak hangzik, de Kovács hadnagy jó pár ilyen hülyegyereket vett már kezelésbe, ha apud, anyud csődöt mond, ideje segítséget kérni egy profitól.
2015. júl. 24. 01:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek Ferivel, még ha böszme is:-) Inkább 16 évesen kapják el, mint 18 felett.
2015. júl. 24. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!