Szüleim nem bírnak öcsémmel, hogy segíthetnék?
Én már nem otthon lakom, néhány barátommal lakunk egy albérletben. Szüleimet próbálom annyiszor hívni, amennyiszer tudom, egyrészt mert találkozni nincs sok időm, egyetemre járok és melllette dolgozom is, plusz péntekenkét mindig megyünk barátaimmal valahova, másrészt mert tudom, hogy mennyire maguk alatt vannak öcsém(16)viselkedése miatt. Ugyanis nekiállt drogozni, cigizni, az éjszaka közepén jön haza, tiszteletlenül beszél szüleinkkel, egy veszekedésünk során szemrebbenés nélkül nekem esett stb. Múlthéten hazamentem és beszéltem öcsémmel, hátha tudnék hatni rá, de semmi.
Az elmúlt napokban szüleim szinte mindig felhívtak, mert ők is teljesen tanácstalanok, egyikünkre sem hallgat, bármit mondunk/teszünk.
19/F
Családterápia, mást nem tehettek. Amúgy öcséd egyik napról a másikra lett ilyen?! Nem hiszem, ha odafigyeltetek volna rá, láttátok volna a jeleket.
Ezt elbsztátok mindannyian, de főleg a szüleid.
Persze, a 16 évest elb..ták, a 19 évest meg nem? Ugyan már...Nem kell mindig másban keresni a hibát, a hülyegyereket meg áldozatként feltüntetni. Bekerült valami frankó társaságba, és játssza a nagymenőt, mert annyi esze nincs, hogy rájöjjön, a többi idióta majmolásától csak lúzer lesz.
Fülön kell fogni, és bevinni elvonóra, ha nem megy magától, közölni vele, hogy akkor fel lesz nyomva a rendőrségen a bandájával és a dílerrel együtt. Ha beszéltek már vele (nyilván többször is megpróbálták), akkor nincs értelme tovább rongyosra tépni a szájukat, amíg függő, addig úgyse hallja meg, csak a következő adag megszerzése érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!