Mi történhetett a lánymmal? Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Lányom 38 éves ,hâzas.Nem règ a fülembe jutott,hogy viszonyt folytat egy fiatalabb beosztottjval.Nem hittem el,de mostanâban zárkózottabb lett ès felfigyeltem rá,hogy az utcán megnézi a férfiakat , néha flörtöl is velük.A számítôgépèn is találtam fèrfikèpeket.Szerintetek mi baja lehett?Soha nem csinâlt ilyesmit,soha nem volt ilyen.Minek a hatàsára törtènhetett ez vele?Talàn megcsalta a fèrje?Vagy valaki más bántotta meg? Nem mond semmit ,kèrlek segítsetek.2015. máj. 5. 21:48
1/12 anonim válasza:
Ez olyan gyenge kamu, hogy én szégyellem magam helyetted.
2/12 anonim válasza:
Kapuzárási pánik a kapuzárástól.
3/12 anonim válasza:
38 éves a lányod. Miért nem hagyod úgy élni, ahogy ő akar?
4/12 anonim válasza:
Feltetelezve, de meg nem engedve, hogy a kerdes valos, es nem kamu:
A szamitogepen talaltal ferfikepeket??? Hogy jottel te ahhoz, hogy beleturj a maganeletebe? Egyaltalan mit kepzelsz, mi kozod van ahhoz, hogy a felnott lanyod mit csinal? Nem veletlenul nem koti az orrodra az eletet, ha egy falusi pletyka hallatan azonnal kombinalni kezdesz mindenfele baromsagokat...
5/12 anonim válasza:
Ez valóban durva betegség, részvétem. Úgy hívják, hogy heteroszexualitás. Nőknél abban nyilvánul meg, hogy érdeklődést mutatnak a férfiak iránt. Szövődményként heveny gyermekáldással járhat.
Elég durva.
6/12 anonim válasza:
Ugye csak vicceltél, amikor azt írtad, hogy kutakodtál a 38 éves lányod számítógépén?
8/12 anonim válasza:
" ès felfigyeltem rá,hogy az utcán megnézi a férfiakat "
Ajajj! Majd ha a nőket nézi meg vagy kutyák seggében szimatolj, akkor aggódj.
9/12 anonim válasza:
Igaz én "csak" 37 leszek, de nincs előttem, hogy anyám átjön hozzánk és kutakodni kezd a gépemen. Szerintem azt sem tudná, hogy melyik az enyém. Ha tényleg így van, hogy más férfiak érdeklik, akkor otthon nem kapja meg, amire vágyik, vagy elmúlt a szerelem. Ez nem jelenti, hogy megcsalta a férje. Bár, ha van egy kis esze...
10/12 A kérdező kommentje:
Megengedte,hogy használjam a laptopját,és vèletlenül találtam meg a kèpeket.Eddig egyik sem volt rá jellemzö soha,ezèrt gondolom,hogy történhetett valami.Olyan nök válaszát vártam akikkel volt ilyen hirtelen vàltozás ès tudják mitöl lehet,de köszönöm ,hogy ilyen segítökèszek vagytok.
2015. máj. 6. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!