Lehet hogy anyukád az idő múlása ellen tiltakozik, vagyis azt szeretné ha az öcséd örökké apró gyerek maradna, ő meg az őt ellátó anya.
2015. ápr. 30. 16:35
2/14 anonim válasza:
Hu,ez tenyleg nem normalis.Talan beszelni kellene negy olyannal,akire hallgat es ravenni hogy megyozze.Igy a kisocsi csak egy elkenyeztetett majom lesz,bar mar az sajnos...
2015. ápr. 30. 16:52
3/14 anonim válasza:
és hogy nem tűnt fel ez senkinek az oviban vagy az iskolában, hogy még a Wc-re sem tud kimenni lévén nem tudja kitörölni a fenekét?
2015. ápr. 30. 17:13
4/14 anonim válasza:
anyád beteg, nem normális.. az öcséd meg egy senki lesz, ha így folytatják.. szerintem felejtsd el őket és éld a saját életed. :)
2015. ápr. 30. 17:19
5/14 anonim válasza:
húúú basszus ugyan ez van velem csak nekem 10 éves hugom van :D nem tudsz mit csinálni én 21 éves lány vagyok mindennel próbálkoztam.....törődj bele vagy költözz el..én a másodikat választottam
2015. ápr. 30. 17:23
6/14 A kérdező kommentje:
Nem megy el nagy wczni sehol.
Hiába mondtam anyának és ha hasmarsa lesz akkor mit csinál. Annyit válaszol rá, hogy akkor megoldja magának.
Nem tudom, hogy mi lesz vele. A nagyszüleimre sem hallgat. Szerinte majd megtanulja, csak addig én vagyok leszidva ha nem pattanok neki rögtön.
2015. ápr. 30. 17:23
7/14 A kérdező kommentje:
Hát 16 évesen nem tudok költözni sehova sajnos :(
Nem is engedne el anya.
2015. ápr. 30. 17:24
8/14 anonim válasza:
azt nem tudom,hogy anyukadra mivel tudnal hatni ,de te ne csinald ezt.ne torold ki a feneket ,es ne szervirozd neki a szamitogep ele a kajat.akkor se ha balhe lesz belole ,mondd meg anyukadnak hogy mi a velemenyed.ez nevetseges mar ne is haragudj.arrol nem beszelve hogy egesz nap a gep elott ul?itt eleve megbukott a dolog nalam.nem vagyok ellene az ilyen dolgoknak de kicsit olyan mintha az anyukatok azzal ellentetben hogy kiszolgalja ,pont sz..ik ra .berakja a gep ele ,meg arra sem meltat hogy megtanitsa osszerakni egy szendvicset vagy hogy kell kitorolni...
2015. ápr. 30. 17:31
9/14 anonim válasza:
"Hát 16 évesen nem tudok költözni sehova sajnos :( "
nem így gondoltam :D csak zárkózz be a szobádba, ne foglalkozz velük
mert igazából nem nagyon tudsz mit tenni :S
2015. ápr. 30. 17:32
10/14 anonim válasza:
:D én is levoltam tojva ha nem táncoltam úgy ahogy ő fütyül és 17 évesen költöztem el igaz hogy egy városban lakunk de külön :) és tényleg.....nyugodj bele ha a falba rúgsz mezítláb akkor sem lesz jobb!!!tapasztalatból és jószándékból írom/mondom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!