Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám anyával meg...

Hogyan tudnám anyával meg értetni, hogy már beteges amit az öcsémmel csinál?

Figyelt kérdés

Az öcsém 8 éves és anya semmilyen önállóságra nem tanítja meg.

Míg engem ebben a korban pár órára otthon hagyott őt két percre sem meri otthon hagyni.

Semmit nem csinál otthon haza jön iskolából és estig a gép előtt játszik.

Üvölt ki a szobából, hogy éhes és csinaljunk neki kaját, a tvbe csak azt lehet nézni amit ő akar. A wct nem húzza le maga után.

A legdurvább, hogy egyedül a fenekét nem tudja kitörölni és anya nem is akarja Meg tanítani neki.

És múltkor is ezért lettem leszidva mert nem volt otthon és nem csináltam meg.

Már nem egyszer próbáltam beszélni anyával erről de olyan mintha meg lenne bolondulva.

Mit tegyek?

16/L

2015. ápr. 30. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy anyukád az idő múlása ellen tiltakozik, vagyis azt szeretné ha az öcséd örökké apró gyerek maradna, ő meg az őt ellátó anya.
2015. ápr. 30. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hu,ez tenyleg nem normalis.Talan beszelni kellene negy olyannal,akire hallgat es ravenni hogy megyozze.Igy a kisocsi csak egy elkenyeztetett majom lesz,bar mar az sajnos...
2015. ápr. 30. 16:52
 3/14 anonim ***** válasza:
és hogy nem tűnt fel ez senkinek az oviban vagy az iskolában, hogy még a Wc-re sem tud kimenni lévén nem tudja kitörölni a fenekét?
2015. ápr. 30. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
anyád beteg, nem normális.. az öcséd meg egy senki lesz, ha így folytatják.. szerintem felejtsd el őket és éld a saját életed. :)
2015. ápr. 30. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
húúú basszus ugyan ez van velem csak nekem 10 éves hugom van :D nem tudsz mit csinálni én 21 éves lány vagyok mindennel próbálkoztam.....törődj bele vagy költözz el..én a másodikat választottam
2015. ápr. 30. 17:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem megy el nagy wczni sehol.

Hiába mondtam anyának és ha hasmarsa lesz akkor mit csinál. Annyit válaszol rá, hogy akkor megoldja magának.

Nem tudom, hogy mi lesz vele. A nagyszüleimre sem hallgat. Szerinte majd megtanulja, csak addig én vagyok leszidva ha nem pattanok neki rögtön.

2015. ápr. 30. 17:23
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát 16 évesen nem tudok költözni sehova sajnos :(

Nem is engedne el anya.

2015. ápr. 30. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
azt nem tudom,hogy anyukadra mivel tudnal hatni ,de te ne csinald ezt.ne torold ki a feneket ,es ne szervirozd neki a szamitogep ele a kajat.akkor se ha balhe lesz belole ,mondd meg anyukadnak hogy mi a velemenyed.ez nevetseges mar ne is haragudj.arrol nem beszelve hogy egesz nap a gep elott ul?itt eleve megbukott a dolog nalam.nem vagyok ellene az ilyen dolgoknak de kicsit olyan mintha az anyukatok azzal ellentetben hogy kiszolgalja ,pont sz..ik ra .berakja a gep ele ,meg arra sem meltat hogy megtanitsa osszerakni egy szendvicset vagy hogy kell kitorolni...
2015. ápr. 30. 17:31
 9/14 anonim ***** válasza:

"Hát 16 évesen nem tudok költözni sehova sajnos :( "

nem így gondoltam :D csak zárkózz be a szobádba, ne foglalkozz velük

mert igazából nem nagyon tudsz mit tenni :S

2015. ápr. 30. 17:32
 10/14 anonim ***** válasza:
:D én is levoltam tojva ha nem táncoltam úgy ahogy ő fütyül és 17 évesen költöztem el igaz hogy egy városban lakunk de külön :) és tényleg.....nyugodj bele ha a falba rúgsz mezítláb akkor sem lesz jobb!!!tapasztalatból és jószándékból írom/mondom.
2015. ápr. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!