Nem is törlöm ki a fenekét ezt anya is meg értette nagyjából.
Viszont a kajara nem szeronte meg kicsi es attól ki van borulva ha a konyhaba kimegy mert jajj mi lesz vele.
A szemeteket nem do ja ki, az üres papírt a kuka mellé dobja és nem érdekli ha rá szólok még én vagyok a szemét.
Tudom, anyának ez a megoldás mert így nem veszekszik vele. De semmi büntetést nem kap semmi miatt.
Nagyob nehéz ez így.
2015. ápr. 30. 17:35
12/14 anonim válasza:
Szerintem szólni kéne az osztályfőnökének és megkérni, hogy diszkréten intézze a dolgot anyukáddal anélkül, hogy téged említene.
2015. ápr. 30. 18:13
13/14 anonim válasza:
Ha nem otthon megy wc-re akkor ki törli ki a fenekét? Szerintem magyarázd el neki hogyan csinálja. Nem kell hozzá nagy tehetség, csak meg kéne próbálnia egyszer 😄
2015. ápr. 30. 19:53
14/14 anonim válasza:
Ez igazából az öcsédnek és neki lesz nagyon rossz, főleg ha a gyerek felnőtt lesz és nem lesz semmi ambíciója, mert egész életében szó szerint mindent a popsija alá raktak. örülj neki, hogy már 16 vagy és valószínűleg nem fogsz már velük élni akkor, amikor elkezdődik a pokol. Az ilyen elkényeztetett fiúkból általában egy senki lesz, van is ilyen ismerősöm.Az anyja egész életében majomszeretettel csüngött a nyakán, minden el volt neki nézve, ma meg már lassan a 30-hoz közelít, se iskolája, se állása, egész nap a gép előtt ül, semmit nem csinál és nem tud belekezdeni semmibe. Nem lesz ez jó az öcsédnek, de főleg anyukádnak nem, ha egész életében el kell tartania. Most még kicsi, de mi van, ha elkezd dohányozni, meg lesznek különféle igényei és arra kell majd a pénz. De lehet, anyukád akkor majd a sarkadra fog állni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!