Anyám szerint szemtelen vagyok! Ez igaz!?
Szerinte sokat kovetelozok!Nalla az kovetelozes h megkerem SZEPEN h csukja le a tvt a konyhaba mer a taviranyito nem mukodik en meg nem erem el!es nem eves kozbe megy hanem amikor kint csinalok vmit.Vagy amikor eszik az agyba es aztan mondja nekem h ne csinaljam(eszembe se jut)az agybazabalast!Meg amikor szol h vagy nezzem a tvt vagy a tablagepet nyomkodjam de ne egyszerre ez akkor van ha gepezik es majd nezi a tvt "5" perc mulva ami fel ora,aztan atkapcsolja es elkezdi nyomkodni a telefont!de ha szolok neki akk en szemtelen vagyok! Ja meg h ne beszeljek vissza es az is az h ervekkel kiallok az igazamer mer oviba is folyton arra tanitott h alljak ki magamert.amikor meg mondom h massak nem ilyenek akk ne hasonlitgassak bezzeg amikor o hasonlitgat egy szavam ne legyen pl mas mar olvassa a kotelezolvasmanyt meg minden.pedig kituno voltam mindig meg tesibol is pedig az nem megy de persze a masik kituno jobb mer h szorgalmas,de akk en h lettem kituno ha nem vok szorgalmas!?egy negyeser meg ordit h nem tanulok!ha meg kerek vmit SZEPEN akk kovetelozok ugye!?
12\L
#30:
Nem vagyok "nyelvtannáci", de egy bizonyos szintet alulmúlva, igenis irritáló, és az egész kérdést hiteltelenné teszi. Mindenki hibázik, és ez egy fórum, de ha 2 szóban 3 hiba van, az azért jelent már valamit.
Kedves #30 válaszoló, nem vagyunk "nyelvtannácik" (legalábbis én nem), de tudod ha már feltesz egy kérdést, akkor figyeljen oda a helyesírásra. Jó, nem azt mondom, hogy minden egyes apró hibát javítson ki (az már furcsa is lenne :D), de olvashatóan írja le a kérdését...
Hiába találkoztam már rengeteg ilyen "írni nem tudok, de azért ötös vagyok nyelvtanból" emberrel, de ezt a kérdést mire sikeresen kibogarásztam, hogy mégis mi a frászt akar ez, beletelt kábé tizenöt percbe...
Szóval nem azért szekáljuk, mert nyelvtan b*zik vagyunk, hanem mert nem lehet az ilyen alacsony nyelvtantudást elfogadni. Ez már kritikán alulinak számít! Komolyan én kilenc évesen jobban írtam (nem azt mondom, hogy sokkalta. De azért odafigyeltem a helyesírásra, nagybetűkre és az ékezetekre is egyaránt, valamint a vesszőkre.)
Szóval minket ez zavar, hogy nem képes még akkor sem normálisan írni, mikor segítséget kér... És biztos, hogy téged is zavar, szóval ne "nyelvtannácizzál" itt. Jó, nem azt mondom, hogy nincs valamennyire igazad, mivel biztos vannak itt olyanok, akik a legkisebb helyesírási hibákért is beszólnak. Tisztelet a kivételnek. Szóval kérlek, ne nyelvtannácizzál, mivel nincs teljesen igazad.
Kedves kérdező, te, pedig tanuljál meg kérlek írni... Hiszen tizenkét éves vagy, ideje lenne végre hozzálátni a magyar helyesírás szabályai tanulmányozásának. Hiszen, ha már gépezni tudsz, akkor tanulj már meg kérlek szépen és OLVASHATÓAN ÍRNI!
#22 voltam.
További szép napot! :)
30. vagyok
Ennyire véresen komolyan kell venni azt, hogy IDÉZŐJELESEN használok egy szót?
Hát, akkor bocs, hogy ilyet írtam.
Egy nyelvtannáci.
Ah, a szmájli lemaradt! :)))
Így már nem sértem a kis lelketek? Nem kell ám véresen komolyan venni ezt az oldalt.
Azzal sem kell foglalkozni fél oldalon keresztül, hogy én mit írok, hisz nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!