Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint szemtelen...

Anyám szerint szemtelen vagyok! Ez igaz!?

Figyelt kérdés

Szerinte sokat kovetelozok!Nalla az kovetelozes h megkerem SZEPEN h csukja le a tvt a konyhaba mer a taviranyito nem mukodik en meg nem erem el!es nem eves kozbe megy hanem amikor kint csinalok vmit.Vagy amikor eszik az agyba es aztan mondja nekem h ne csinaljam(eszembe se jut)az agybazabalast!Meg amikor szol h vagy nezzem a tvt vagy a tablagepet nyomkodjam de ne egyszerre ez akkor van ha gepezik es majd nezi a tvt "5" perc mulva ami fel ora,aztan atkapcsolja es elkezdi nyomkodni a telefont!de ha szolok neki akk en szemtelen vagyok! Ja meg h ne beszeljek vissza es az is az h ervekkel kiallok az igazamer mer oviba is folyton arra tanitott h alljak ki magamert.amikor meg mondom h massak nem ilyenek akk ne hasonlitgassak bezzeg amikor o hasonlitgat egy szavam ne legyen pl mas mar olvassa a kotelezolvasmanyt meg minden.pedig kituno voltam mindig meg tesibol is pedig az nem megy de persze a masik kituno jobb mer h szorgalmas,de akk en h lettem kituno ha nem vok szorgalmas!?egy negyeser meg ordit h nem tanulok!ha meg kerek vmit SZEPEN akk kovetelozok ugye!?

12\L

2015. júl. 23. 19:41
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Mar nem azert de jobban foglakoztat az irasom mint a problemam?
2015. júl. 23. 21:18
 22/36 anonim ***** válasza:
97%
Én csak most érkeztem, de sokkalta jobban. :P
2015. júl. 23. 21:28
 23/36 anonim ***** válasza:
90%

#21 Eléggé fura problémád van. Mi nem tudunk így segíteni rajta... ezt neked kell leboltolnod anyáddal. De még mielőtt bármibe belefogsz, ajánlok valamit:

[link]

:) :) :)

2015. júl. 23. 21:47
 24/36 anonim ***** válasza:
93%
...kizártnak tartom, hogy te nyelvtanból ötös voltál.. borzasztó a helyesírásod.
2015. júl. 23. 21:48
 25/36 anonim ***** válasza:
5%

Oh úgy látom itt a teljes Grammar SS...xd

Amúgy ha tényleg úgy van ahogy te most leírtad, megértem hogy zavar téged, de mi ebben nem igazán tudunk segíteni :( annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod megbeszélni ezt a dolgot anyukáddal

2015. júl. 23. 22:18
 26/36 anonim ***** válasza:
74%
Mivan? Helyesírás? :D
2015. júl. 23. 22:18
 27/36 anonim ***** válasza:
94%

#22 vagyok. Most néztem meg az előző válaszokat.

Komolyan dicséretes lettél nyelvtanból? :"D

Nap vicce...

2015. júl. 23. 22:21
 28/36 anonim ***** válasza:
78%

Tudod, kérdező, nálunk gimiben volt olyan, hogy eleve csak bizonyos átlag felett vettek fel, és a kis falusi iskolából is jöttek 5-össel, de félévkor már bukásra álltak, mert kb. úgy írtak, mint te. 15 évesen, mint egy 9 éves.

Annyira ne legyél büszke magadra, mert okod messze nincs rá.

2015. júl. 23. 22:34
 29/36 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Most miért jó neked, hogy "kitűnőnek" nevezed (hazudod) magad, miközben beszédhibás vagy? Azért is rossz a ragozásod az írásodban stb...

2015. júl. 23. 22:34
 30/36 anonim ***** válasza:
59%

Köszi az összes (Hogyishíjják? Ja, megvan!) "nyelvtannácinak", jót szórakoztam!

Kérdező, fogadd meg, amit tanácsoltak többen is: ismerkedj meg édes magyar anyanyelvünk írott formájával is.

2015. júl. 23. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!