Anyám szerint miért "fölösleges rongyrázás" külföldön vásárolni?
Akarok majd venni laptopot. Magyarországon relatíve drágák, körülnéztem európában hol olcsóbb. Lengyelországban megtaláltam ugyanazt a modellt, kb 100ezerrel kerül kevesebbe. Utazás oda-vissza Krakkóba 10ezer, plusz billentyűzetet kéne cseréltetni a gépben, de így is SOKKAL olcsóbban jönnék ki, mintha itthon venném.
Anyám húzgálja a száját, hogy ez fölösleges sznobság, meg rongyrázás csak ezért kiutazni.
De miért? Ha egyszer látja hogy így megúszom 300ezer körül 400 helyett?? Akkor miért nem érti meg hogy ez jó biznisz?
De, csak laptopot tervezek venni. Nemrég voltam ott, a városnézés akkor megvolt.
Garit el lehet intézni.
5. A garancia nem országfüggő. Magyarországon sem viszik be az interneten rendelt laptopokat személyesen a szervízbe, ez 30 éve volt így a rossz tv-vel...
Manapság egyszerűen futárszolgálattal feladod, megjavítják és jön vissza.
A billentyűzetcsere viszont más kérdés, mert az lehet, hogy kizáró oka a garanciának. A legtöbb helyen problémás, ha belepiszkálsz a gépbe. Bár általában amíg a hátlapot nem veszed le, nincs gond.
Egyébként nem hülyeség, de én nem utaznék el Lengyelországba csak ezért (kivéve, ha összekötném nyaralással), hanem egyszerűen TNT-vel vagy UPS-el vagy egyéb csomagküldőszolgálattal hazahozattatnám.
Odaadják a futárnak ha ki van fizetve és meg van beszélve persze. De ezt előzetesen e-mailben vagy telefonon beszéld meg velük (angolul vagy németül menni fog gondolom).
De sok áruházban eleve lehetséges az online rendelés, és ott nemzetközi szállítás is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!