Ez rongyrazas lenne? Milyen ertkrendje lehet egy ilyen csajnak?
Van egy komodja, amin az illatszereit, sminkcuccait tartja. Osszesen van vagy 10 parfumje, egy csomo testapolo, szemhejpuder, puder, hajapolo cuccok...
Miert nem eleg mindegyikbol 1, a baratja hogy birhatja ezt, hogy a noje ennyire felszines?
Mi ezzel a baj? A legtöbb nőnek van egy "komódja", polca, fiókja, szekrénye, ahol a kozmetikumait, testápolási szereit, sminkjeit tartja. Ettől még senki se lesz felszínes.
Az más természetesen ha semmi egyéb témája nincs.
Azért nem elég neki egy, mert nő, nem pedig pasi. (A pasiknak van olyan tusfürdő, amivel hajat is lehet mosni, meg borotválkozni is lehet vele :D)
Miért ne szerethetne válogatni 2-3 különböző illatú tusfürdő között? Mondjuk ha 10 tusfürdője van, az már szerintem is sok.
Képzeld, nekem is van legalább 10 parfümöm, mert szeretem a hangulatomhoz és az alkalomhoz illően kiválasztani az illatomat. Van legalább 8 kézkrémem is. Sőt, sminkből sem elég mindenből egy - látszik, hogy nem értesz semennyire a sminkeléshez. Elég lenne egy alapozó tényleg - kár, hogy nem állandó az ember bőrszíne, netán eleve nem találsz készen olyan terméket, ami tökéletesen passzol. Púder ugyanígy. Egy teljes sminkhez szükség van még bronzosítóra, pirosítóra, highlighterre is, ezekből sem kötelességed mindig ugyanolyat használni. Szemhéjpúderből is kellhet több szín. Hosszú hajam van, arra is többféle dolgot kell használni - egy-egy formázószerrel nem ugyanazt a hatást éred el. Más kell a simításhoz, a beszárításhoz, göndörítéshez és egy kontyhoz.
Attól, hogy érdekel a külsőm, és az ehhez szükséges dolgokat netán nem suvasztom el egy elzárt szoba szegletében lévő szekrény mélyére, nem érzem, hogy felszínes lennék. Nem ez tölti ki az életemet, csak tisztában vagyok azzal, hogy a külső is számít, főleg, hogy a munkaköröm is olyan, ahol nem feltétlenül nyerő, ha egy etikett-protokollt nem ismerő, olcsó trampliként jelenek meg. Párom egyszer nem szólt meg ezekért, nem erről szoktunk beszélgetni természetesen. Az értékrendem köszönöm, rendben van. Ha ilyenekre szeretem költeni a keresetem, senki nem szólhat bele. De őszintén nem értem, miért zavar az téged, ha másnak ennyi vacka van? Bántottak gyerek korodban? Nem kaptad meg, amit akartál? Vagy egyszerűen csak irigy vagy erre a lányra? :D Inkább a saját dolgaiddal foglalkozz szerintem, elég szánalmas és beteges dolog más életében vájkálódni. Ha neked elég egy parfüm, egy testápoló, egy púder, ám legyen, a te dolgod. De senki nem mondta, hogy jobb ember vagy ettől, ne érezd úgy.
Akkor én mennyire felszines lehetek? :D Van egy családi házam és az egyik emeleti szobám kizárólag arra van használva hogy ott van minden cuccom :) Sok sok ruhám, cipőm, táskám van :)
Plusz egy polcos rész a beépített szekrényben ahol kismillió bizsu, sminkcucc, test és hajápolók, napszemcsik vannak :) Szivesen befotóznám, csak hogy ehhez mit szólsz :)
És nem vagyok felszines, Miss P.
Én egy gyárban dolgozom, ronda melósruhában, szeretem a keresetemet arra költeni hogy legalább melón kívül 100% nő lehessek. Odabenn ezt max a sminkemmel tudom kifejezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!