Anyám szerint miért "fölösleges rongyrázás" külföldön vásárolni?
Akarok majd venni laptopot. Magyarországon relatíve drágák, körülnéztem európában hol olcsóbb. Lengyelországban megtaláltam ugyanazt a modellt, kb 100ezerrel kerül kevesebbe. Utazás oda-vissza Krakkóba 10ezer, plusz billentyűzetet kéne cseréltetni a gépben, de így is SOKKAL olcsóbban jönnék ki, mintha itthon venném.
Anyám húzgálja a száját, hogy ez fölösleges sznobság, meg rongyrázás csak ezért kiutazni.
De miért? Ha egyszer látja hogy így megúszom 300ezer körül 400 helyett?? Akkor miért nem érti meg hogy ez jó biznisz?
használtan én kint sem vennék laptopot.
plusz lehet nem is kompatibilis az itthoni cuccokkal.
plusz reklamálni se tudnál.
Csak a rongyrázás kérdésedre válaszolva: én ilyet nem tudnék a gyerekeimnek mondani, sőt örülnék, hogy ilyen életrevaló és megszervez magának ilyesmit.
Gondolom anyukád szerény körülmények között él és nem tudja milyen remek dolog utazni.
Mi is nyaralások alkalmával vásárolunk, mert külföldön pl. a ruházat sokkal olcsóbb.
Az akciók (50-70%) során a magyar árak töredékéért lehet vásárolni, jó minőségű márkás holmikat.
Sajnos akinek nincs rálátása, hogy olcsóbb már lassan mindenhol, mint ebben a szegény országban, az bizony rongyrázásnak hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!