Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint szemtelen...

Anyám szerint szemtelen vagyok! Ez igaz!?

Figyelt kérdés

Szerinte sokat kovetelozok!Nalla az kovetelozes h megkerem SZEPEN h csukja le a tvt a konyhaba mer a taviranyito nem mukodik en meg nem erem el!es nem eves kozbe megy hanem amikor kint csinalok vmit.Vagy amikor eszik az agyba es aztan mondja nekem h ne csinaljam(eszembe se jut)az agybazabalast!Meg amikor szol h vagy nezzem a tvt vagy a tablagepet nyomkodjam de ne egyszerre ez akkor van ha gepezik es majd nezi a tvt "5" perc mulva ami fel ora,aztan atkapcsolja es elkezdi nyomkodni a telefont!de ha szolok neki akk en szemtelen vagyok! Ja meg h ne beszeljek vissza es az is az h ervekkel kiallok az igazamer mer oviba is folyton arra tanitott h alljak ki magamert.amikor meg mondom h massak nem ilyenek akk ne hasonlitgassak bezzeg amikor o hasonlitgat egy szavam ne legyen pl mas mar olvassa a kotelezolvasmanyt meg minden.pedig kituno voltam mindig meg tesibol is pedig az nem megy de persze a masik kituno jobb mer h szorgalmas,de akk en h lettem kituno ha nem vok szorgalmas!?egy negyeser meg ordit h nem tanulok!ha meg kerek vmit SZEPEN akk kovetelozok ugye!?

12\L

2015. júl. 23. 19:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%

#9: Úgy látszik, te is kihívásokkal küzdesz a magyar nyelvben.

Nem, nem dolgozatot írunk, de annyi igényesség legyen már mindenkiben, ha kiír egy kérdést, akkor javítsa ki. Még írnia sem kell tudni, mert ott van a piros hullámos vonal.

És ha dolgozni fog az illető, szerinted hol tolerálják, hogy ilyen stílusban képviselje a céget? Ilyen trehányul nem lehet írni.

2015. júl. 23. 20:39
 12/36 A kérdező kommentje:
Nyelvtanbol dicseretes lettem es nem azer mert a nagynenem a tanarom hanem mert tanultam!(matekoran mondjuk a "tolyás" sást mond)
2015. júl. 23. 20:46
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

De bizony akkor azért, mert a nagynénéd a tanárod. Ilyen írással el nem hiszem, hogy önerőből kitűnő vagy.

Mellesleg a megkérem szépen, nem mindig úgy hangzik ahogy azt te gondolod. A te stílusodban meg pont el tudom képzelni az ellenkezőjét.

2015. júl. 23. 20:50
 14/36 anonim ***** válasza:

"NyNyelvtanbol dicseretes lettem es nem azer mert a nagynenem a tanarom hanem mert tanultam!(matekoran mondjuk a "tolyás" sást mond)"

Felfedeztük az ékezeteket??? :o Aztaa... :D Én nem szoktam szólni a helyesírásért addig, amíg el nem bírom olvasni... És igazából ez a szomorú. Az iskolában, nyelvtanórán nekünk mindent tanítanak, csak nem helyesírást... Oké, elemzés kell a nyelvtanuláshoz, de a helyesírás fontosabb 1 fokkal...

2015. júl. 23. 20:58
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet,hogy nem "magyarban" él?
2015. júl. 23. 21:09
 16/36 A kérdező kommentje:
Ja ja tuti kivetelezett!Ha az kivetelezes h engem szigorubban nezett es nem ofom szoval nem sokat tenne.meg amugy se vok vele annyira joba..
2015. júl. 23. 21:10
 17/36 anonim ***** válasza:
94%

"Nyelvtanbol dicseretes lettem"

Akkor nagyon alacsony lécet kellett megugranod :)

2015. júl. 23. 21:10
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Eme iskolában elvárás az ékezetek és írásjelek ignorálása? :D

És ez a szó mi? "negyeser ", "akk"....

És se nem ékezet, se nem írásjel, még telósa sem leget fogni: "Nalla", és a -ba, -be / -ban -ben ragok keveredése :)

"igazamer", tárgyeag hol van????? igazamérTTTTTTT

Ne kamuzz, mert ilyen írással, te nem vagy 5-ös.

2015. júl. 23. 21:14
 19/36 anonim ***** válasza:
85%

" még telósa sem leget fogni"

Igen, melléütöttem, de ez melléütés, és nem a szabályok nem ismerete.

Azért javítom: "még telóRa sem leHet fogni"

2015. júl. 23. 21:15
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
#15: És? Akkor még az angol billentyűzetre se foghatja, hisz feltalálták a webshopot :) :) :P
2015. júl. 23. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!