Anyám szerint szemtelen vagyok! Ez igaz!?
Szerinte sokat kovetelozok!Nalla az kovetelozes h megkerem SZEPEN h csukja le a tvt a konyhaba mer a taviranyito nem mukodik en meg nem erem el!es nem eves kozbe megy hanem amikor kint csinalok vmit.Vagy amikor eszik az agyba es aztan mondja nekem h ne csinaljam(eszembe se jut)az agybazabalast!Meg amikor szol h vagy nezzem a tvt vagy a tablagepet nyomkodjam de ne egyszerre ez akkor van ha gepezik es majd nezi a tvt "5" perc mulva ami fel ora,aztan atkapcsolja es elkezdi nyomkodni a telefont!de ha szolok neki akk en szemtelen vagyok! Ja meg h ne beszeljek vissza es az is az h ervekkel kiallok az igazamer mer oviba is folyton arra tanitott h alljak ki magamert.amikor meg mondom h massak nem ilyenek akk ne hasonlitgassak bezzeg amikor o hasonlitgat egy szavam ne legyen pl mas mar olvassa a kotelezolvasmanyt meg minden.pedig kituno voltam mindig meg tesibol is pedig az nem megy de persze a masik kituno jobb mer h szorgalmas,de akk en h lettem kituno ha nem vok szorgalmas!?egy negyeser meg ordit h nem tanulok!ha meg kerek vmit SZEPEN akk kovetelozok ugye!?
12\L
#5: Nem igaz, ilyen szörnyű írásra nem magyarázat a kor.
Ő 13 éves, mégis tud írni: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
És nyilván nem 1 év alatt tanult meg.
"mer oviba is folyton arra tanitott h alljak ki magamer"
"akk en h lettem kituno ha nem vok szorgalmas!?e"
Te kitűnő? :)
Ó je!!! Erre nem lehet mit írni. A primitívség neveléssel öröklődik.
5-ös bagoly mondja verébnek hogy,nagyfejű??
krordna,ja hogy ez nem baj
Mi a faxnak kell mindig a helyes.i.nézni?
Nem dolgozatot írunk ti agyon iskolázott marhák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!