Elvigyem anyát nyaralni, mikor ő ezt elvárja?
Röviden a helyzet az, hogy lefoglaltunk a vőlegényemmel 2 hetes nyaralást a Balatonra májusban, viszont múlt héten szakítottam vele. Megbeszéltem vele, hogy én elmegyek egyedül, a foglaló ne vesszen el legalább, és évek óta nem is pihentem.
Anyukám nem dolgozik, apa tartja el, és most elvárja, hogy én vigyem magammal és fizessek neki is mindent! A saját részemet tudom állni, de hogy az övét is fizessem, úgy nem. És nem érti, most én vagyok a világ legszemetebb embere.
20, te jól bekajáltad ezt a kamut - a csúnya szülők és a tökéletes lány szívszaggató sztoryja :D:D:D:D
oda ne rohanjak
Jaj, 65%-os, fogd már be.
Te vagy Columbo, b+, csak kussolj már el.
22-es te meg a kamuzó kérdező vagy, álruhában? :D:D
(csak megjegyzem, nem mintha valami közöd lenne hozz, több 65%-os van itt -röhögni)
Milyen szöveg már, hogy szégyelljék magukat a szülők, egy ilyen tökéletes lány mellett? Normálisak vagytok?
Már ne haragudj 65%-os, de én elhiszem, hogy ez nem kamu, mert sajnos ismertem ilyen családot.
Egyrészt a hasznos válaszokat mi a f....szért kell lepontozni?
Másrészt: akit én ismertem, az majdnem ugyanilyen volt. Apuka-anyuka tojt a 2 gyerek fejére, nem vitték el őket sehova, de a szülők minden évben minimum 2-szer mentek puccos helyekre. Anyuka szó szerint rosszul volt, ha a gyerekre kellett szánnia az életéből kemény 5 percet. A vége az lett, hogy 18 évesen mind a 2 lelépett otthonról. Most boldog családban élnek, mindkettőnek már családja van. Na és itt jön a dolog. Apuka-anyuka valamiért megszorult, rosszul ment a szekér, így fogták magukat, és segítséget kértek a gyerekektől. Mi történt szerinted? Elárulom. Mind a 2 röhögve csapta rájuk az ajtót. És igazuk is van. Ha a szülők nem foglalkoztak velük, nem segítettek nekik, nem vitték őket sehova, és rosszul voltak, ha 10 percig a gyerekre kellett figyelni, akkor ne csodálkozzanak, ha a gyerekeiktől is ugyanezt kapják vissza.
Az ilyeneknek nem való gyerek, nem is értem, minek vállaltak kettőt.
65%-os, takarodj már innen. :DD
Kérdező, el ne vidd. Csak tönkretenné az egészet.
20-22-25
Először is magatokat küldjétek el, ahhoz van jogotok.
Másodszor: próbáljátok meg használni a nyakatokon azt a gubót, nem árt néha gondolkodni.
Ennek mi értelme van?
ennek a kialakult lincshangulatnak a szar anya ellen és a hibátlan lány fényezése?
"Szégyellheti magát anyád is meg apád is. Más örülne, … És büszke lehetsz magadra ...
...Az ilyeneknek nem való gyerek, "
Mi értelme van ilyeneket írni holott nyilvánvaló, hogy a kérdező "nem bontotta ki az igazságot" vagyis hazudik, mint Gyurcsány.
Ha nem kamu, akkor a kérdező lelkére nézve sokkal rosszabb fényt vet ez az egész, mintha csak kamuzna. Miért?
Felnőtt ember, de nem tudja megbeszélni a szemtől-szembe a problémáját a szüleivel ("egyedül akarok lenni" - ennyi lenne), idejön a háta mögött károgni róla, bevonzza a sok lelki nyomoronc, dühödt, bosszúálló lepontozó nőt, akik a kérdezővel együtt, gyűlölik az anyjukat.
Köszönöm, nem kérek választ, törlöm a kérdést,
további jó lincselést szavakkal.
Nekem nem nyilvánvaló, hogy a kérdező hazudik, innentől te csak egy troll vagy, egy unatkozó néni, aki azt hiszi, akkora nagy géniusz, hogy ott is talál összefüggéseket, ahol nincsenek.
Kezeltesd a paranoiádat. És fogd fel a borsónyi agyaddal, hogy nem nálad van az abszolút igazság, te is csak hiszed, hogy hazudik.
Remélem, olvasod még ezt a választ...
Légyszíves ne legyél ilyen mulya...Olyan sok mulya ember van. Oké, hogy az anyukád, de nem kell másokon élősködni. Te is pénzből élsz, az meg a másik, hogyha egy ember a büdös életben egy percet sem dolgozott, végképp nem fogom sajnálni, még akkor sem, hogyha az anyám. Plusz még hogy soha sem vittek magukkal külföldre nyaralni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!