Elvigyem anyát nyaralni, mikor ő ezt elvárja?
Röviden a helyzet az, hogy lefoglaltunk a vőlegényemmel 2 hetes nyaralást a Balatonra májusban, viszont múlt héten szakítottam vele. Megbeszéltem vele, hogy én elmegyek egyedül, a foglaló ne vesszen el legalább, és évek óta nem is pihentem.
Anyukám nem dolgozik, apa tartja el, és most elvárja, hogy én vigyem magammal és fizessek neki is mindent! A saját részemet tudom állni, de hogy az övét is fizessem, úgy nem. És nem érti, most én vagyok a világ legszemetebb embere.
ha anyagilag nem tudod állni akkor értelmetlen a kérdés...
mond meg neki, hogy elviszed ha fizeti a részét, ha nem fizeti akkor viszel mást...
22F
Tegnap is itt bőgött nekem, hogy miért nem szánom rá azt a kevés pénzt.
Az a legnagyobb baj, hogy anyám életében egy percet sem dolgozott, 20 évesen szült engem, azóta apa tartja el. Nem érti, mennyit kell dolgoznom azért, hogy őt is vihessem.. Amúgy járnak nyaralni évente 1,5 hétre külföldre, és sose vittek (nem is várom el).
Nem tudom miért kell májusban lefoglalni balatoni szállást, mi egy héttel előtte szoktuk lefoglalni. Foglalót se kell adni, bármikor visszamondható.
Szerintem vidd el az öreglányt, kitudja hányszor mehettek még el együtt.
Nem akarom bántani, de ő az a tipikus szolis-műkörmös-fodrászhoz-kondiba-járós cicababa típus. 42 éves, milyen öreglányról beszélünk?...
Nem is volt sajnos jó anya, sose volt jó kapcsolatunk, sose ápolt ha beteg voltam, 12 éves korom óta magamra voltam utalva. Takarítónő járt hozzánk, a kaját rendeltük, ők hétvégén étteremben ettek, és már tinikorom óta olyankor főztem magamra, mert engem nem vittek. Nem is nagyon neveltek, azt csináltam, amit akartam. 14 éves korom óta dolgoztam diákmunkát, rengeteget dolgoztam azért, hogy 18 évesen húzhassak el tőlük.
Nos most, hogy látjátok milyen egy gazdagabb család gyerekének lenni, láthatjátok, hogy nem tökéletes a család, sőt. Legszívesebben nem tartanám velük a kapcsolatot, de hát mégis apám-anyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!