Igaza van az anyámnak, hogy őt szégyenítem meg, ha nem köszönök a vendégeinek?
Figyelt kérdés
Ha van valaki itthon nála vagy az apámnál, és amikor meglátom nem köszönök neki2015. júl. 16. 22:16
1/17 anonim válasza:
Elég nagy bunkóság, ha nem köszönsz. Engem mindig arra tanítottak, hogy akinek anyám-apám köszön, annak én is köszönök. Ugyanezt tanítom az 5 éves lányomnak. Érdekes, ő már 3 évesen felfogta és nem csinált belőle problémát. Marha nehéz lehet kinyögni, hogy jónapot kívánok.
3/17 anonim válasza:
Elég gáz, ha ezt magadtól nem így gondolod.
Édesanyádat minősíted ezzel. És persze magadat.
4/17 anonim válasza:
Ha már te is találkozol vele illik köszönni, az ha te fent vagy a szobádba ők meg máshol és nem futok össze akkor azért annyira nem gáz, de ha tudod hogy van odahaza valaki vendég illik odamenni és köszönni neki.
5/17 anonim válasza:
Ha rád köszön, köszönj vissza. Ő is nyugodtan üdvözölhet elsőnek.
6/17 anonim válasza:
Igazából, elsősorban magadat szégyeníted meg, mivel tuskó vagy, és ezt egyértelművé is teszed.
Anyukádnak inkább csak kínos, hogy ilyen gyereket nevelt...
7/17 anonim válasza:
"Ha rád köszön, köszönj vissza. Ő is nyugodtan üdvözölhet elsőnek."
Kedves válaszoló, hát illemről hallottál-e már? Tudod, néha érdemes ennek kicsit utána nézni...
A Kérdező van otthon, ergo neki kell előre köszönnie. Főleg, hogy a szülei barátai vélhetően a szülei korosztálya, tehát idősebbek nála - ezért is neki kell előre köszönnie.
8/17 anonim válasza:
Igen, mert az ilyen emberről az az emberek benyomása, hogy a szülei nem nevelték meg normálisan. Elég bunkó dolog.
9/17 anonim válasza:
Sokszor a szülőknek akar eleget tenni egy gyerek és megfelelni az elvárasinak.Ez kb 10 éves voltam ,hogy történt,most 52 vagyok.Mi volt akkor?A szomszédban lakott egy kádár aki döngette a hordókat,engem nem zavart.Apám egyszer munkából hazajött,le dölt,nem tudott pihenni.Kiment,elküldte melegebb éghajlatra.Csúnyán összevesztek.Ő azt akarta,ha ő haragba van vele ,ne köszönjek neki.Ő a családját tartotta el,apám a kitörésével hibát követett el,de őt is megértem.Vidéken a köszönési forma is gond volt.nem Akartam jó napotot köszönni.Ezért így köszöntem"kivánok,Laci bácsi".Apám rámmordult."te köszönsz neki,én meg haragba vagyok vele?"Az én döntésem illetve a te döntésed kinek,mikor ,hogyan köszönsz.
10/17 anonim válasza:
Kur_va nagy dolog lenne kinyitni a szádat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!