Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapával lehet "ilyenekről"...

Édesapával lehet "ilyenekről" beszélgetni a lányával?

Figyelt kérdés
Anyukám meghalt, testvérem nincs. Apa nevelt fel, de lányos dolgokról soha nem beszéltünk. Az iskolai felvilágosító órákról tudtam meg ezt-azt. 19 éves vagyok, másfél éve van párkapcsolatom de csak mostanában érzem azt, hogy arra is felkészültem. A barátnőim már túl vannak rajta, és én szégyelltem megmondani az igazat, így hazudtam. Kicsit izgulok és félek az első alkalom miatt, de nem tudom apa mit szólna ha tőle kérnek "tanácsot".
2015. júl. 16. 14:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
15-ös! már ne is haragudj de nem, ezt tervezi mivel a következőt írta: "Kellemetlen lenne neki elmondani, másrészt meg úgye úgyis észreveszi, vagy nem?" Ha ezt írja pont nem akar róla beszélni csak túlesni! De mindegy!
2015. júl. 16. 18:46
 22/23 anonim ***** válasza:
53%

Én például örülnék, ha a kislányom majdan nem 16, hanem 19 évesen veszítené el a szüzességét élete szerelmével. Én is 18 voltam amikor megtörtént és 1 éve jártam a fiúval. Nem maradtál le semmiről sem, tapasztalatból tudom. A fiúval nem kell megbeszélned, csak mondd közben mit és hogy szeretnéd, vezesd. Neki is meg kell tanulnia, hogy neked mi a jó. Tudod: néma gyereknek az anyja sem érti szavát. Nem kell félned, az egyik legszebb dolog előtt állsz. Izgulni viszont szabad :)

Apukáddal ha eddig nem beszéltél lányos dolgokról, akkor ezután sem fog menni. Ha a mensiről nem beszéltetek, akkor a szex furán jön majd ki :)

Kérj inkább itt tanácsot, vagyunk itt páran anyák, nagyanyák.

Szívesen válaszolok a kérdéseidre.

2015. júl. 16. 20:11
 23/23 anonim ***** válasza:
53%

Elsősorban a pároddal kéne erről beszélned. Amúgy, másfél év alatt, különösen ha petting volt, akkor nem került elő, hogy szűz vagy?

"A barátnőim már túl vannak rajta, és én szégyelltem megmondani az igazat, így hazudtam."

Mármint a párodnak hazudtál? Nagy hiba volt! Egy párkapcsolatban alapvető az őszinteség és hogy a másikat elfogadjuk. Ha ő húzza a száját arra, hogy szűz vagy, akkor nem is szeret igazán.

2015. júl. 17. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!