Édesapával lehet "ilyenekről" beszélgetni a lányával?
Az volt. Kellemetlen lenne neki elmondani, másrészt meg úgye úgyis észreveszi, vagy nem?
Attól felek, hogy apa másként nézne rám ha megtudná, de nagyon felek hogy mi lesz. Olvastam a neten is sok mindent, de akkor jól esne ha előtte meg beszélhetnem valakivel
.
Kérdező, te szerintem furcsán látod a helyzetet.
19 éves felnőtt nő vagy, és az apáddal akarod megbeszélni a szexuális életedet. A partnerednek meg nem mersz mondani semmit, akire valójában tartozna az egész.
Mert szerintem az apádnak semmi köze hozzá.
De persze csinálj, amit akarsz, csak nagyon furcsállom, és nagyon gyerekesnek látom az egészet.
Nyilván lehet, hogy mivel izoláltan nőttél föl, emiatt van ez az elmaradás, de most már felnőtt vagy, be kell hoznod, amiben lemaradtál. Próbálj felnőttként hozzáállni. Mi egyáltalán a kérdésed a dologgal kapcsolatban?
A barátodra mindenképp rátartozik, hogy szűz vagy, de mivel szerintem nem hlye, biztos, hogy tudja magától is. Naivitásodban nem tudod, hogy egy tapasztalt lányra nem szoktak másfél éveket várni. Tehát a barátod vágja, hogy mi a helyzet. Mindenesetre meg kellene vele beszélned, mert tényleg ő az, akire az egész tartozik, és tényleg min alapul a párkapcsolatod, ha egyáltalán nem mersz vele bensőséges dolgokról beszélni?
Tudom, mit csinal a gyereked szombat ejjel
Ezt a konyvet olvasom most. Azt hiszem mindenki megemelheti kalapjat elotted, hogy eddig nem zullottel el. Manapsag nagyon ritka, ha valaki ennyire tartja magat, hogy nem fekszik ossze minden pasival, lannyal.
Velemenyem szerint apukadnak el kell fogadnia, hogy felnosz, felnottel. Ahogy elkezded vele megbeszelni, lassan ravezeted a temara, lathatod, hogyan reagal. Szepen lassan kezdj hozza a beszelgeteshez.
Minket is apukánk nevelt fel, de egészen a kezdetektől fogva gond nélkül beszéltünk vele mindenről: menstruációról, nőgyógyászról, szexről... Nálunk fel nem merült, hogy ez probléma lenne.
Szerintem te is nyugodtan próbáld meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!