Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesapával lehet "ilyenekről"...

Édesapával lehet "ilyenekről" beszélgetni a lányával?

Figyelt kérdés
Anyukám meghalt, testvérem nincs. Apa nevelt fel, de lányos dolgokról soha nem beszéltünk. Az iskolai felvilágosító órákról tudtam meg ezt-azt. 19 éves vagyok, másfél éve van párkapcsolatom de csak mostanában érzem azt, hogy arra is felkészültem. A barátnőim már túl vannak rajta, és én szégyelltem megmondani az igazat, így hazudtam. Kicsit izgulok és félek az első alkalom miatt, de nem tudom apa mit szólna ha tőle kérnek "tanácsot".
2015. júl. 16. 14:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
9%
esetleg nincs apukának lány testvére, vagy egy nő akiben megbízol? (akár ismerős anyja vagy valaki)
2015. júl. 16. 14:39
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Egy szülő örülhet, ha a gyerekének bizalma van felé. Szerintem ha jó kapcsolatban vagytok, nyugodtan kérdezz! Lehet, hogy zavarba jön majd, de attól még mindenképpen örülni fog, hogy hozzá fordulsz!
2015. júl. 16. 14:41
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Lehet.Kérdés mennyire szakértő. :)
2015. júl. 16. 14:43
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
én nem tudnék ilyenről beszélni, de énnekem nem is kellett senkivel sem beszélnem ezekről. annyira nem tartom bonyolult dolognak. a lényeg, hogy óvszerrel védekezz mindenképp, mert az a betegségek ellen is véd.
2015. júl. 16. 14:43
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Mivel apukád férfi, így fontos az, hogy hallhasd az ő szemszögét is :) ne félj segítséget kérni
2015. júl. 16. 14:46
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodtan kérjél tőle tanácsot. Egy anya is tud beszélni a fiával, egy apa is a lányával.
2015. júl. 16. 14:49
 7/23 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy még a barátomnak sem mondtam el, 19 éves vagyok és gondolom már túl sokáig "hallgattam".
2015. júl. 16. 14:50
 8/23 A kérdező kommentje:
Halogattam- ezt akartam írni. Van egy nagynéném, anyú nővére de vele nem szívesen beszélnek erről
2015. júl. 16. 14:51
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
Kevés apa kíváncsi rá, hogy mikor caffogtatják éppen a lányát. Google több jótanácsot tud adni.
2015. júl. 16. 14:52
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nagyobb probléma, hogy még a barátod sem tud róla. Elvégre vele akarsz együtt lenni. Illene felvilágosítani, hogy hogyan is állsz a dologgal....
2015. júl. 16. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!