A lányom nem hajlandó velem beszélgetni mit tegyek?
Anyja van neki vagy önjelölt gazdája? Mostanában kezdtél csak el odafigyelni a "nevelésre", vagy az elmúlt 17 évben is része voltál az életének? Beszélgettetek valaha is normálisan vagy csak a sablondolgok voltak meg?
17 évesen már ne kezeld úgy, mint egy kisgyereket. Önálló gondolkodása van, saját értékrenddel. Bizonyára van oka annak, hogy ilyen a viszonyotok. Ha változtatni akarsz ezen a viszonyon, akkor meg kell tudnod tőle az okokat.
Az ő torkán már nem lehet lenyomni a szeretned kell, mert az anyád vagyok maszlagot. Tegyél érte, hogy jó legyen a viszonyotok.
" 2 hete úgy tesz mintha nem lenne anyja?"
Miert, van neki?
Nekem ugy tunik hogy nincs...
17 evesen mar ne akard nevelni.
Ebben a korban normális, ha eltávolodik valaki a szüleitől. Fel kell készülni az önálló életre. Ha nem csak együtt éltetek és kialakítottad a megfelelő kötődést kettőtök között, akkor idővel rendbe fog jönni a kapcsolatotok. Csak ott kell lenned neki és sohasem lemondani róla.
Ha soha sem sikerült vele beszélgetned, akkor azt te rontottad el kiskorában. Akkor még meghatározó volt a viselkedésed és a véleményed, de neked nem sikerült kialakítanod a megfelelő környezetet és viszonyt kettőtök között. Válás, az apjával él... Túl bebetonozottnak gondolod az anya szerepet, de a lányod nem biztos, hogy úgy érzi most, hogy megfelelő anya voltál. Az anyaság nem csak abból áll, hogy megszülöd és hagyod felnőni. A szoros kapcsolathoz, hogy megfogadják a véleményed, ahhoz nagyon sokat kell tenni. Az nem megy csak azért, mert biológiai szempontból az anyja vagy.
Szerintem át kellene gondolnod, hogy hogyan beszélsz vele. Próbáld meg elfelejteni a fölérendelt szerepedet, mert ennyi idősen már nem működik, ha ő nem tart rá érdemesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!