Rám fogták hogy pénzt loptam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Máma anyám elkezdett ordíbálni hogy hova tűnt egy 10 ezres a fiókból! Nem ez az első esett hogy eltűnik pénz, de egyszer se én voltam! Fenyeget hogy agyonűt és kidobb ha mégegyszer ilyen történik! Nem én tettem, nem csak most, soha nem loptam, mit tegyek, mit mondjak?? 13/f2015. júl. 10. 18:20
11/13 anonim válasza:
Meg kell tanulni írni, és akkor normális válaszokat fogsz kapni.
12/13 anonim válasza:
#9 látod? Ennyivel is többet érnek mint némely diploma. Bezzeg ha nem lenne keménykötésű... :)
13/13 Gyémántlány válasza:
Ha tényleg nem te loptad el, akkor nincs miért magyarázkodni. Te tudod az igazat, el is mondtad az igazat, ha nem tudja megérteni ezt, és elfogadni, az már nem a te hibád. Ha rákérdez, mindig mondd neki azt, hogy igazságtalanul vádol meg téged, és ráadásul semmi bizonyítéka nincs arra, hogy te voltál a tettes. Amint rajtakap majd, hogy tízezreseket lopkodsz a fiókból, te bátran bevállalod a következményeket, így viszont, hogy nem tettél semmit, nincs oka fenyegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!