Loptam, mit tegyek?
Visszadod és elmondod nekik szégyenled és amit nekünk leírtál, hogy nem is tudod miért vetted el , hiszen mindent megkapsz. Mivel tudják te voltál, nagy meglepetést nem fogsz okozni, legfeljebb azzal, hogy volt bátorságod mégis bevallani.
Nyílván fogtok erről beszélni, ami számodra elég kényelmetlen lehet, de gondold azt, hogy az is elmúlik és utána viszont újra emelt fővel járhatsz. Így viszont magadról mindig fogod tudni, hogy nem csak loptál, hanem még hazudsz is.
Ha bevallod, akkor mindkettőt jóvátetted és mivel szeretnek téged, új, tiszta lappal indulsz. Melyik jobb?
Egy időre a jogos megszégyenülés önként vállalva és bevalva, vagy tetteid súlyával élni életed végéig? :)
Tudod a választ igaz?
Ha nem adod vissza, én szívesen eldugom neked:)
Na jó, add vissza, kérj bocsánatot. Pár nap múlva minden a régi lesz.
Amikor kicsi voltam, akkor én is lenyúltam egy kis pénzt, aztán a végsőkig tagadtam:) Én marha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!