Loptam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Loptam a szüleimtől. Lebuktam, és kérik hogy adjam vissza, mert jobban járok.De tagadom.Nincs pofám eléjük állni és bevallani, hogy igen én voltam, mert mindent megkapok. Nem is értem miért vettem ki ezt a pénzt... segítsetek, mit mondjak, mit csinálják? Azt mondták ha nem adom vissza akkor mindennap átfogják kutatni a szobám, táskám, a lakást mindent. Segítsetek.

2012. ápr. 22. 17:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"lesül a pofámról a bőr. Nagyon nagyon sajnálom. :( Tényleg mindent megkapok amit csak kérek, és így hálálom meg??? Legszívesebben elásnám magam a föld legmélyebb pontjára......:("

Szerintem ezzel a szöveggel eléred azt hogy kis mérgelődéssel morgással elnézzék ezt a kis "csínytevést" De a legfontosabb az hogy ígérd meg nekik hogy többé kérdezésük és beleegyezésük nélkül nem veszel el tőlük pénzt.

2012. ápr. 22. 20:31
 32/34 A kérdező kommentje:
A nevelésemmel semmi gond nincs. Lementem, elmondtam a szüleimnek, vissza adtam a pénzt és bocsánatot kértem. Tudják hogy ez volt az első és utolsó alkalom is, hogy soha többet nem fogok ilyet csinálni.Nagyon megértőek voltak, mert tudják hogy nem vagyok egy rossz szándékú, lopós ember. Köszönöm szépen mindenkinek.
2012. ápr. 22. 20:42
 33/34 anonim ***** válasza:

Helyesen tetted, hogy bevallottad és bocsánatot kértél.

Kívánom, hogy tanulj az esetből! A lelkiismeret nagy úr, nyilván átérezted a helyzet komolyságát.

2012. ápr. 22. 21:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Szia!A 23-as vagyok.Igen,volt egy kis bizalom hiány pár hétig,meg hát egy szülő nem felejt el ilyesmit,de közel sem úgy él bennem ez az eset,hogy úr isten meglopott a fiam.Elkövetett egy hibát,és hidd el,sőt át is éled,nagyobb büntetés a lelkiismerete.Azóta sem fordult elő ilyen,és a pénztárcát sem kell dugdosni. :)A végére pedig egy idézet neked: "Az anyai szív egy olyan szakadék,melynek mélyén mindig megbocsátást találsz."
2012. ápr. 23. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!