Röstellem amit tettem. Nem rég a TESCO-bol 12000 Ft alatti összegben loptam. A mostani törvények mellett milyen büntetést szabhatnak? Nem volt eddig dolgom a rendőrséggel. 18/F
Passz.
A magyar (i)gazsagszolgaltatas mellett lehet hogy kapsz egy ejnye-bejnyet es melle pae ora kozmunkat, de az is meglehet h honapokat kapsz mint a miskolci szalamilopo...
Hát most már semmit.
De most úgy tudom minden hülyeségből rendőrségi ügy lehet.
Szóval VIGYÁZZÁL!! :P
A tescó nagy vállalat inkább onnan lopj mint a rozi néni kis boltjából de már nem divat a lopás. amellett meg egy csokin is elbukhatsz.
Ne lopj!A kormány nem szereti a konkurenciát!
:)
Komolyra fordítva a szót semmi nem történi max jegyzőköny és innentől nem mehetsz rendőrnek vagy olyan szervezethez dolgozni ahol kérik a fedhetetlen előéletet...
Elkaptak?
Ha nagyobb összegben is csak lopsz akkor elösszőr úgyis csak egy figyelmesztetést kapsz és utána jöhetnek a pénzbüntetések,fogdák,börtönök...
Ha egy kis értékű tárgyat lopsz és erőszakkal futsz el pl megütöd az őrt az már rablásnak minősül és az már 2 év szóval érdemes meggondolni hogy mit is csinálsz...Mit loptál a tescóból és miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!