Ma ketten mentünk az utcán egy 631-es légpuskával. Tokunk nem volt hozzá. Persze a rendőrök egyből kiszúrták. Elvitték a puskát. Ki tud segíteni, hogy mekkora bírságot szabhatnak ki ránk Kb? a fegyver értéke kb 35000 ft, nem tudom, hogy ez számit-e.
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 23:55
1/10 anonim válasza:
Akár 2-5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphattok, reménykedjetek, hogy jó kedvükben lesznek és megússzátok 100-200 ezerrel.
2/10 anonim válasza:
Adataitokat elkérték? Személyi/diák, egyéb képes igazolvány volt nálatok? bevittek?
3/10 doboszoli válasza:
Töltve volt, vagy üresen?
Légfegyvert közterületen, töltetlen, elcsomagolt állapotban lehet szállítani.
Szabálysértési bírság lesz valószínűleg. A puskát visszaadják, mivel a tartása legális.
Ha nem volt töltve, "csak" szabálytalanul szállítottátok, ha töltve volt, vastagabban fog a szab.sért. ea. tolla.
A fegyver értéke körül azért kalkuláljatok.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem volt nálunk papír. elkérték az adatokat. NEM volt megtöltve szerencsére. nem is vittek be csak leellenőrizték a nevünket. a rendőr azt mondta hogy bírság lesz belőle nem börtön... ha kevesebbet mondtam volna a puska értékére akkor nem lenne annyi a bírság vagy leellenőrzik?
2011. júl. 7. 11:48
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. júl. 7. 13:18
7/10 skins válasza:
szlávia 631-es ? az kb.10 000 ft
8/10 doboszoli válasza:
Annyi, használtan.
Újan 30-és 40 ezer között van, bolttól függően.
Irreális ár.
9/10 anonim válasza:
most nem azért de ha egy puskát kivisz az ember az utcára akkor ráhúz pár szatyrot, vagy akár egy lepedőt vagy valamit hogy ne nézzenek idegbetegnek nem?
10/10 anonim válasza:
Open carry-be kéne tolni mint egyes amcsi államokban XD
Tudom Banánisztánban élünk, ezen itt csak röhögnek a "hozzáértők"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!